Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βενγκέρ για Μαυροπάνο: «Θα τον κρατήσω στην Άρσεναλ!»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βενγκέρ για Μαυροπάνο: «Θα τον κρατήσω στην Άρσεναλ!»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, που χθες πήρε, έστω και από τον πάγκο, μία πρώτη γεύση από το μαγικό κόσμο του αγγλικού ποδοσφαίρου, στην αναμέτρηση Τσέλσι-Άρσεναλ για τα ημιτελικά του League Cup, φαίνεται ότι έχει κερδίσει τον Αρσέν Βενγκέρ, σε αυτές τις πρώτες ημέρες του στο Λονδίνο. Ενώ, αρχικά, ο Αλσατός μάνατζερ […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, που χθες πήρε, έστω και από τον πάγκο, μία πρώτη γεύση από το μαγικό κόσμο του αγγλικού ποδοσφαίρου, στην αναμέτρηση Τσέλσι-Άρσεναλ για τα ημιτελικά του League Cup, φαίνεται ότι έχει κερδίσει τον Αρσέν Βενγκέρ, σε αυτές τις πρώτες ημέρες του στο Λονδίνο.

Ενώ, αρχικά, ο Αλσατός μάνατζερ των «κανονιέρηδων» είχε δηλώσει ότι θα παραχωρηθεί δανεικός, μιας και «δεν είναι έτοιμος ακόμα για την Άρσεναλ», χθες αργά το βράδυ, μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι στο Λονδίνο (0-0), ανέφερε ότι ο Έλληνας αμυντικός θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Μαυροπάνος, εντυπωσίασε τον Βενγκέρ στις προπονήσεις, κατά τη διάρκεια της πρώτης του εβδομάδας  στο Λονδίνο, «αναγκάζοντάς» τον να αναθεωρήσει την αρχική του άποψη και να μην επιτρέψει τον δανεισμό του στη Βέρντερ Βρέμης, με την οποία η Άρσεναλ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις.

«Εγώ προσωπικά θέλω να τον κρατήσω μέχρι τον Μάιο για να τον γνωρίσω καλύτερα και να αξιολογήσω το επίπεδό του», δήλωσε ο Βενγκέρ στους δημοσιογράφους.

«Τα πρώτα σημάδια που παρουσίασε στις προπονήσεις ήταν τόσο ενθαρρυντικά που αποφάσισα να τον κρατήσω».

Κοσιελνί, Μονρεάλ και Κολάτσινατς είναι τραυματίες, γεγονός που θα μπορούσε να δώσει τη δυνατότητα στο Μαυροπάνο να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις