Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Την σκότωσε γιατί άλλαξε κανάλι- Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Την σκότωσε γιατί άλλαξε κανάλι- Αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή (pics)

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο 58χρονος Tony Thomas  από το Αρκάνσας είχε κάτσει στον καναπέ του για να παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή βγήκε στη βεράντα να κάνει ένα τσιγάρο και η σύζυγός του Elke άλλαξε το κανάλι στην τηλεόραση. Όταν ο Thomas επέστρεψε την ρώτησε πόσο ήταν το σκορ, όμως εκείνη δεν γνώριζε και ξεκίνησε να […]

Πριν από περίπου δύο μήνες, ο 58χρονος Tony Thomas  από το Αρκάνσας είχε κάτσει στον καναπέ του για να παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Κάποια στιγμή βγήκε στη βεράντα να κάνει ένα τσιγάρο και η σύζυγός του Elke άλλαξε το κανάλι στην τηλεόραση. Όταν ο Thomas επέστρεψε την ρώτησε πόσο ήταν το σκορ, όμως εκείνη δεν γνώριζε και ξεκίνησε να μουρμουράει.

Όταν κατάλαβε πως είχε αλλάξει κανάλι, τη μαχαίρωσε.

«Τότε ήταν που τα έχασα. Ούτε που θυμάμαι πώς βρέθηκα με το μαχαίρι στα χέρια», με το οποίο επιτέθηκε πολλές φορές στην Elke. Οι Αρχές είχαν αντιληφθεί πως κάτι συμβαίνει, καθώς περνούσαν από τη γειτονιά και άκουσαν φωνές.

Λίγο αργότερα, ένας άνδρας που είπε ότι ονομάζεται “Tony” τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ζήτησε από την τηλεφωνήτρια «ένα μεγάλο αυτοκίνητο και την αστυνομία» διότι «έχει σκοτώσει τη γυναίκα του».

Όλα τα παραπάνω τα έγραψε στην ένορκή κατάθεση για τη δολοφονία της 19ης Νοεμβρίου του περασμένου έτους. Αναφέρθηκε επίσης και στο αίμα της Elke, που βρέθηκε στο πάτωμα, στους τοίχους, στο τραπέζι του καθιστικού έως και στην τηλεόραση. Ο δολοφόνος έσυρε το πτώμα του θύματος μέχρι την αυλή, όπου βρέθηκε κάτω από μια κουβέρτα και έναν μουσαμά.

Όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί, ο Tony κάθονταν δίπλα από τη νεκρή γυναίκα, η οποία ένα μήνα πριν είχε κάνει αίτηση προστασίας από το σύζυγό της, αφότου την είχε αρπάξει και την είχε κακοποιήσει, σύμφωνα με την ίδια.

Οι Αρχές δεν είχαν κάνει αποδεκτό το αίτημα «διότι δεν υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία». Ο εγκληματίας είχε ποινικό μητρώο για δολοφονία και σεξουαλική κακοποίηση σύμφωνα με τηλεοπτικό σταθμό.

Ο 58χρονος βρίσκεται στη φυλακή από την ημέρα της σύλληψής του και αντιμετωπίζει κατηγορία για αδίκημα που τιμωρείται με θανατική ποινή. Η εγγύηση ορίστηκε στο 1.000.000 δολάρια και στις 22 του μήνα θα επιστρέψει στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις