Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Το ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου (vid)

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, 60 με 70 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ, έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Η ομάδα των μελών του ΠΑΜΕ εμφανίστηκε ξαφνικά στην αρχή της Ηρώδου Αττικού και άρχισε να κατεβαίνει. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους εμπόδισαν και έτσι τα μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν εύκολα έξω από την κεντρική είσοδο […]

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, 60 με 70 άτομα, μέλη του ΠΑΜΕ, έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Η ομάδα των μελών του ΠΑΜΕ εμφανίστηκε ξαφνικά στην αρχή της Ηρώδου Αττικού και άρχισε να κατεβαίνει. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους εμπόδισαν και έτσι τα μέλη του ΠΑΜΕ έφθασαν εύκολα έξω από την κεντρική είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ενδεχομένως η αστυνομία να έχει λάβει εντολές για διακριτική επιτήρηση προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια και εντάσεις όπως συνέβη χθες στο υπουργείο Εργασίας.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς σήμερα ταξιδεύει για Ρώμη προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο των χωρών του Νότου.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ μόλις έφθασαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου άπλωσαν το πανό τους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του πολυνομοσχεδίου.

Χθες η Έφη Αχτσιόγλου βίωσε την πιο άβολη και δυσάρεστη στιγμή στην θητεία της ως υπουργού την Τρίτη. Έχοντας να αντιμετωπίσει τους εξοργισμένους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, η υπουργός Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ περιορίστηκε στο να διατυπώνει διαμαρτυρίες για την ανυπαρξία πνεύματος διαλόγου.

Στο τέλος, δε, παραιτήθηκε ακόμη και από την φυσική της παρουσία στο ίδιο της το γραφείο, το οποίο και παρέδωσε στους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ, αποχωρώντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις