Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κόβεται το σήμα σε όποιο κανάλι δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό- Αγωνία για το MEGA
ΕΛΛΑΔΑ

Κόβεται το σήμα σε όποιο κανάλι δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό- Αγωνία για το MEGA

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και το μέλλον του. Σήμερα οι μέτοχοι του Mega ενημέρωσαν τις τράπεζες ότι δεν θα διεκδικήσουν κάποια από τις 7 τηλεοπτικές άδειες αφού εκτιμούν ότι είναι πολύ υψηλό το τίμημα των 35 εκατ.ευρώ. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα εκπέμπει όποιος δεν μετέχει στο διαγωνισμό O αντιπρόεδρος του Εθνικού […]

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και το μέλλον του.

Σήμερα οι μέτοχοι του Mega ενημέρωσαν τις τράπεζες ότι δεν θα διεκδικήσουν κάποια από τις 7 τηλεοπτικές άδειες αφού εκτιμούν ότι είναι πολύ υψηλό το τίμημα των 35 εκατ.ευρώ.

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα εκπέμπει όποιος δεν μετέχει στο διαγωνισμό

O αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Ροδόλφος Μορώνης τόνισε ότι η προθεσμία που ορίζει ο νόμος για τα κανάλια που εκπέμπουν χωρίς άδεια λήγει στο τέλος Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι όποιο κανάλι δεν μετέχει στο διαγωνισμό, στα τέλη Φεβρουαρίου και μετά από σύσκεψη της ολομέλειας του ΕΣΡ θα πρέπει να διακόψει την εκπομπή σήματός του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Μορώνης, η λίστα των υποψηφίων που θα προσέλθουν αύριο έως τις 3 το μεσημέρι στα γραφεία του ΕΣΡ, διεκδικώντας μία άδεια, θα δημοσιοποιηθεί νωρίς το απόγευμα.

Αρχικά, θα γίνει ένας τυπικός πρώτος έλεγχος των δικαιολογητικών που απαιτούνται εκτός φακέλου και εν συνεχεία θα ανακοινωθούν τα ονόματα των εταιρειών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις