Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το υλικό των τριών ευρώ που θα μεταποιήσει κάθε ρούχο σας
PLUS

Το υλικό των τριών ευρώ που θα μεταποιήσει κάθε ρούχο σας

Oι περισσότερες γυναίκες θα θέλαμε μια ραπτομηχανή στο σπίτι μας, για να μπορούμε να κάνουμε τα ρούχα μας «καινούρια» εντελώς ανέξοδα. Όμως κάτι τέτοιο κοστίζει και έτσι, ή τα δίνουμε στη μοδίστρα ή τα αφήνουμε στο ράφι των «αχρήστων»… Τώρα όμως, βρήκαμε το θαυματουργό υλικό, με το οποίο μπορείτε να μεταποιήσετε κάθε ρούχο και ύφασμα. […]

Oι περισσότερες γυναίκες θα θέλαμε μια ραπτομηχανή στο σπίτι μας, για να μπορούμε να κάνουμε τα ρούχα μας «καινούρια» εντελώς ανέξοδα.

Όμως κάτι τέτοιο κοστίζει και έτσι, ή τα δίνουμε στη μοδίστρα ή τα αφήνουμε στο ράφι των «αχρήστων»…

Τώρα όμως, βρήκαμε το θαυματουργό υλικό, με το οποίο μπορείτε να μεταποιήσετε κάθε ρούχο και ύφασμα.

Με ένα ψαλίδι και φαντασία, το εκπληκτικό και πάμφθηνο υλικό που μπορείτε να βρείτε παντού θα σας κάνει να ασχολείστε μόνο με τα ρούχα σας!

Κοστίζει από 3 έως 5 ευρώ και υπάρχει σε κάθε ενημερωμένο και μη κατάστημα με υλικά ραψίματος. Πρόκειται για την θερμοκολλητική αράχνη ή αλλιώς ταινία ρελιάσματος.

Ενα απίθανο υλικό μοδιστρικής για εμάς που ούτε ραπτομηχανή έχουμε, ούτε την οικονομική άνεση να αγοράζουμε συνέχεια ρούχα.

Με αυτή τη λεπτή κορδέλα από διάφανο δίχτυ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κάνεις θαύματα. Μπορείς να κοντύνεις φούστες και φορέματα μέσα σε λίγα λεπτά, να αλλάξεις τα πέτα από το μπλέιζερ, να κάνεις crop top αυτό το μπλουζάκι που νιώθεις ότι δεν θα ξαναφορέσεις ή να ανεβάσεις 5-6 εκατοστά το παντελόνι που είχες από παλιά και σου έπιανε χώρο στη ντουλάπα.

Αντικαθιστά τέλεια και μπορείτε να φτιάξετε ακόμη και τις κουρτίνες του σπιτιού σας. Απλά κόβετε το ύφασμα στο επιθυμητό σημείο, βάζετε την αράχνη στο τελείωμα και το κλείνετε προς τα επάνω (από τη μέσα πλευρά) και σιδερώνετε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις