Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σκέφτεται να παραχωρήσει ως δανεικό τον Κώστα Μήτρογλου η Μαρσέιγ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκέφτεται να παραχωρήσει ως δανεικό τον Κώστα Μήτρογλου η Μαρσέιγ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε δύσκολη θέση είναι ο Κώστας Μήτρογλου στη Μαρσέιγ, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπο του στην ομάδα της Μασαλίας. Μάλιστα, ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Ρούντι Γκαρσία, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί, ως δανεικός, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε δύσκολη θέση είναι ο Κώστας Μήτρογλου στη Μαρσέιγ, καθώς δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα και υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για το πρόσωπο του στην ομάδα της Μασαλίας.

Μάλιστα, ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Ρούντι Γκαρσία, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί, ως δανεικός, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Γάλλος τεχνικός της Μαρσέιγ, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, είναι απογοητευμένος από την πενιχρή αγωνιστική συνεισφορά του Έλληνα διεθνή φορ και σκέφτεται σοβαρά να ζητήσει από την διοίκηση του συλλόγου την πώληση του και την αντικατάσταση του από άλλον επιθετικό.

Ο Μήτρογλου εντάχθηκε τον Αύγουστο στο δυναμικό των Μασαλών, οι οποίοι δαπάνησαν περίπου 17.000.000€ για να πάρουν τα δικαιώματα του από τη Μπενφίκα.

Ο Έλληνας φορ, σε επτά σερί ματς πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει και μεγαλώνει η γκρίνια εις βάρος του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «RMC» άρχισε να διχάζει τα αποδυτήρια, καθώς συμπαίκτες του εκφράζουν ανοικτά, πλέον, τη δυσαρέσκεια τους για την αγωνιστική συμπεριφορά του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το Radio Monte Carlo, συμπαίκτης του Μήτρογλου έλεγε πως «θέλουμε να τον βοηθήσουμε, αλλά όταν αγωνίζεται είναι σαν να παίζουμε με δέκα»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις