Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σάλος στην Κύπρο με τις δηλώσεις του Πέδρο – Ανακάλεσε μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάλος στην Κύπρο με τις δηλώσεις του Πέδρο – Ανακάλεσε μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ζοάο Πέδρο του Απόλλωνα Λεμεσού, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «υπάρχουν ομάδες που όταν δεν έχουν κάποιο στόχο, δίνουν τα παιχνίδια. Είναι κάτι που υπάρχει εδώ στο ποδόσφαιρο και ίσως λίγο περισσότερο από ό,τι σε άλλα πρωταθλήματα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΑΠΟΕΛ, γιατί ξέρουμε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ζοάο Πέδρο του Απόλλωνα Λεμεσού, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «υπάρχουν ομάδες που όταν δεν έχουν κάποιο στόχο, δίνουν τα παιχνίδια. Είναι κάτι που υπάρχει εδώ στο ποδόσφαιρο και ίσως λίγο περισσότερο από ό,τι σε άλλα πρωταθλήματα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τον ΑΠΟΕΛ, γιατί ξέρουμε ότι ελέγχει κάποια παιχνίδια με μικρότερες ομάδες»

Η δήλωση αυτή, εξόργισε τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τον 31χρονο να ανακαλέσει.

«Επειδή δεν έχουμε καμία πρόθεση να οξύνουμε το κλίμα και να μπούμε σε αντιπαράθεση με τον Απόλλωνα λόγω δηλώσεων του ποδοσφαιριστή του, Joao Pedro, σε πορτογαλικό μέσο, όπου αναφέρει επί λέξει, πως ο ΑΠΟΕΛ ελέγχει αγώνες απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κίνητρα, καλούμε τον ποδοσφαιριστή να προβεί σε δημόσια απολογία στα ΜΜΕ. Αν αυτό δεν γίνει τότε είναι ξεκάθαρο ότι οι αρμόδιες αρχές πρέπει να παρέμβουν και να ερευνήσουν την κατηγορία του ποδοσφαιριστή.

Ταυτόχρονα βεβαίως είναι και ευθύνη της ΚΟΠ να κρίνει αν οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Joao Pedro εμπίπτουν σε υφιστάμενο άρθρο των πειθαρχικών κανονισμών της ΚΟΠ όπου προβλέπεται αποκλεισμός ποδοσφαιριστή που προέβη σε τέτοιου περιεχομένου δηλώσεις για περίοδο τουλάχιστον 12 μηνών. Θα αναμένουμε την δημόσια απολογία του ποδοσφαιριστή εντός των επόμενων 24 ωρών ειδάλλως θα προβούμε σε καταγγελία επιφυλάσσοντας όλα τα νόμιμα μας δικαιώματα».

Η ανακοίνωση αυτή έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Ζοάο Πέδρο ανασκεύασε, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα, ρίχνοντας το φταίξιμο στο δημοσιογράφο στον οποίο παραχώρησε τη συνέντευξη:

«Μετά λύπης μου ενημερώθηκα το πρωί της Τρίτης (09/01) από τον ηλεκτρονικό Τύπο εδώ στην Κύπρο για το νόημα των δηλώσεων που έκανα τις προηγούμενες ημέρες στην πατρίδα μου.

Αυτά τα οποία έχουν μεταφερθεί δεν τα έχω αναφέρει ποτέ, έχουν διαστρεβλωθεί και δεν με αντιπροσωπεύουν ούτε σαν άτομο ούτε σαν επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δημοσιογράφο στον οποίο παραχώρησα την συνέντευξη για να διαμαρτυρηθώ και να του επεξηγήσω ότι τα όσα μετέφερε δεν ήταν ορθά.

Ενώ του ζήτησα πριν δημοσιοποιήσει την συνέντευξη να μου την αποστείλει να την διαβάσω, παρέλειψε να το πράξει με αποτέλεσμα να μεταφέρει λανθασμένα μηνύματα, τα οποία ουδόλως με εκφράζουν.

Σε καμία απολύτως περίπτωση δεν ήθελα να θίξω ούτε τον ΑΠΟΕΛ ούτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αλλά ούτε και το κύρος και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζομαι εδώ και τρία χρόνια. Απολογούμαι για την οποιαδήποτε αναστάτωση προκάλεσε η παρερμηνεία και η λανθασμένη δημοσίευση των δηλώσεων μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις