Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Κίνηση-έκπληξη από τον Χουλτ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κίνηση-έκπληξη από τον Χουλτ!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Παράταση μίας εβδομάδας πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ κατά του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός αριστερός μπακ των «πράσινων» έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να ζητήσει την αναβολή του δικαστηρίου μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, «ρίχνοντας γέφυρες» επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για να βρεθεί η «χρυσή […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Παράταση μίας εβδομάδας πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ κατά του Παναθηναϊκού.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ των «πράσινων» έδωσε εντολή στο δικηγόρο του να ζητήσει την αναβολή του δικαστηρίου μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, «ρίχνοντας γέφυρες» επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσά τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος παίκτης κατέθεσε προσφυγή πριν από μερικές ημέρες, με την οποία διεκδικεί όλα τα χρήματα που του οφείλονται, αλλά και την ελευθερία του.

Από το περιβάλλον του Χουλτ έγινε γνωστό ότι επιθυμία του είναι να βρεθεί εξωδικαστική λύση με το «τριφύλλι», προκειμένου να αποσύρει την προσφυγή του, κι εφόσον βρεθεί ομάδα που θα τον αποκτήσει τότε ένα μέρος των χρημάτων θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Για την ερχόμενη Δευτέρα (14/01) είναι προγραμματισμένη και η εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Κουτρουμπή, ενώ την Πέμπτη θα γίνει το ίδιο με αυτή του Ράσμους Τελάντερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις