Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

29

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δηλητηρίασαν μικρό αρκουδάκι στην Καστοριά (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλητηρίασαν μικρό αρκουδάκι στην Καστοριά (pic)

Ενα μικρό αρκουδάκι έχασε τη ζωή του κοντά στο χωριό Αγία Κυριακή στην Καστοριά. Σύμφωνα με τον Αρκτούρο, η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς ειδοποίησε χτες την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, η οποία μαζί με εκπρόσωπο του Δασαρχείου Καστοριάς έσπευσαν όπου και βρήκαν το νεκρό αρκουδάκι. Το άτυχο ζώο, δεν έφερε εμφανή τραύματα στο σώμα του ή κάποιο κάταγμα, και […]

Ενα μικρό αρκουδάκι έχασε τη ζωή του κοντά στο χωριό Αγία Κυριακή στην Καστοριά.

Σύμφωνα με τον Αρκτούρο, η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς ειδοποίησε χτες την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, η οποία μαζί με εκπρόσωπο του Δασαρχείου Καστοριάς έσπευσαν όπου και βρήκαν το νεκρό αρκουδάκι.

Το άτυχο ζώο, δεν έφερε εμφανή τραύματα στο σώμα του ή κάποιο κάταγμα, και έτσι οι πιθανότερες εξηγήσεις που δίνουν οι ειδικοί για την αιτία του θανάτου επικεντρώνονται στη χρήση δηλητηριασμένου δολώματος, καθώς αυτό το ενδεχόμενο ταιριάζει και με άλλα στοιχεία όπως τα κόπρανα του άτυχου ζώου, η κλινική του εξέταση αλλά και κάποια σημάδια στο έδαφος που φανερώνουν ότι το αρκουδάκι είχε άσχημο θάνατο, μάλλον με σπασμούς λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις