Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Παιδιά 7 και 12 χρόνων οι δράστες κλοπής σε καφετέρια
ΕΛΛΑΔΑ

Παιδιά 7 και 12 χρόνων οι δράστες κλοπής σε καφετέρια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Άμεσης Δράσης που ανταποκρίθηκαν στην καταγγελία ενός υπαλλήλου καφετέριας στην Πάτρα για κλοπή, όταν εντόπισαν τους δράστες που προσπαθούσαν να ξεφύγουν τρέχοντας και διαπίστωσαν ότι ήταν δυο αγοράκια μόλις 12 και 7 χρόνων! Οι μικροί είχαν συνεργαστεί για να κρατήσουν απασχολημένο τον υπάλληλο, ώστε να του αρπάξουν […]

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνδρες της Άμεσης Δράσης που ανταποκρίθηκαν στην καταγγελία ενός υπαλλήλου καφετέριας στην Πάτρα για κλοπή, όταν εντόπισαν τους δράστες που προσπαθούσαν να ξεφύγουν τρέχοντας και διαπίστωσαν ότι ήταν δυο αγοράκια μόλις 12 και 7 χρόνων!

Οι μικροί είχαν συνεργαστεί για να κρατήσουν απασχολημένο τον υπάλληλο, ώστε να του αρπάξουν έναν υπολογιστή παλάμης ο οποίος βρέθηκε στην κατοχή τους και του επιστράφηκε.

Ο 7χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω της μικρής του ηλικίας, ενώ ο 12χρονος συνελήφθη μαζί με τη μητέρα του η οποία κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Άλλη μια κλοπή από ανήλικο δράστη και μάλιστα κορίτσι έγινε σε περιοχή του Ηρακλείου. Η μόλις 11 χρόνων Βουλγάρα τσιγγάνα τρύπωσε στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού μαζί με έναν 23χρονο ομοεθνή της και άρπαξαν 60 ευρώ.

Όμως τα θύματα  τους είδαν να φεύγουν, ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της τους εντόπισαν σε μικρή απόσταση. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς της 11χρονης.

Μια ακόμη ανήλικη τσιγγάνα «ξάφρισε» στη Λαμία έναν 61χρονο τον οποίο σταμάτησε ζητώντας τάχα πληροφορίες για μια διεύθυνση, αρπάζοντας από την τσέπη του 350 ευρώ.

Η 15χρονη δράστιδα προσπάθησε να εξαφανιστεί, αλλά σύντομα την εντόπισαν οι αστυνομικοί και την προσήγαν στο τμήμα, όπου αναγνωρίστηκε από το θύμα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Ωστόσο, τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι πρόλαβε να τα παραδώσει σε άγνωστο συνεργό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις