Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Aνοίγει ξανά ο φάκελος Παντελίδη- Η πρώτη αντίδραση της Αρναούτη
LIFESTYLE

Aνοίγει ξανά ο φάκελος Παντελίδη- Η πρώτη αντίδραση της Αρναούτη

Ανοίγει ξανά η υπόθεση του τροχαίου και του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Ήδη υπάρχει η πρώτη αντίδραση από τη Μίνα Αρναούτη. Όπως πολλοί ανέμεναν, η οικογένεια του τραγουδιστή έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε και προσέφυγε στον Εισαγγελέα Εφετών αμφισβητώντας την απόφαση που πήρε πριν λίγους μήνες ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση, […]

Ανοίγει ξανά η υπόθεση του τροχαίου και του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Ήδη υπάρχει η πρώτη αντίδραση από τη Μίνα Αρναούτη.

Όπως πολλοί ανέμεναν, η οικογένεια του τραγουδιστή έκανε χρήση του δικαιώματος που είχε και προσέφυγε στον Εισαγγελέα Εφετών αμφισβητώντας την απόφαση που πήρε πριν λίγους μήνες ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση, σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, εστάλη στο αρχείο, καθώς ο Εισαγγελέας απεφάνθη πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής.

Σύμφωνα με όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, η προσφυγή της οικογένειας έγινε στις 29 Δεκεμβρίου και, πλέον, ο Εισαγγελέας Εφετών θα αποφασίσει τι θα γίνει.

Η Μίνα Αρναούτη η οποία βρισκόταν στο τζιπ το ξημέρωμα του Φεβρουαρίου του 2015 θέλησε να τοποθετηθεί στο όλο θέμα μέσα από τα social media. Έγραψε για το εκ νέου  “άνοιγμα” της υπόθεσης:

«Με ρωτατε τι γινεται με την υποθεση Παντελιδη . Προσεφυγαν στον εισαγγελεα Εφετων που σημαινει οτι αμφισβητουν την εισαγγελικη αποφαση που εστειλε την υποθεση στο αρχειο.

Πλεον να σας πω την μαυρη αληθεια δεν μου καιγεται καρφακι εμενα.. δεν με αφορα, δεν με απασχολει και δεν με αγγιζει οποια ενεργεια κι αν γινει απο την πλευρα τους!
Οριστικα τελειωσε για μενα το θεμα, θα με αγγιζε μονο μια συγνωμη! Τιποτα αλλο! 
Σε αλλα νεα παγωσαν οι καταρρακτες του Νιαγαρα!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις