Όλες οι σταρ στις Χρυσές Σφαίρες θα φορούν αυτό το αξεσουάρ για καλό σκοπό

LIFESTYLE

Όλες οι σταρ στις Χρυσές Σφαίρες θα φορούν αυτό το αξεσουάρ για καλό σκοπό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κάποιες από τις πιο σημαντικές σταρ του Χόλιγουντ ενώθηκαν και αναλαμβάνουν δράση σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν τη συστηματική σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Η Νάταλι Πόρτμαν, η Εμμα Στόουν η Αμέρικα Φερέρα αλλά και η Σόντα Ράιμς, πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του κινήματος, που ονομάζεται Time’s Up και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ένα νόμιμο ταμείο, με τα […]

07.01.2018 | 13:32

Κάποιες από τις πιο σημαντικές σταρ του Χόλιγουντ ενώθηκαν και αναλαμβάνουν δράση σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν τη συστηματική σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Η Νάταλι Πόρτμαν, η Εμμα Στόουν η Αμέρικα Φερέρα αλλά και η Σόντα Ράιμς, πρωτοστάτησαν στη δημιουργία του κινήματος, που ονομάζεται Time’s Up και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ένα νόμιμο ταμείο, με τα χρήματα του οποίου θα βοηθηθούν όλες εκείνες οι γυναίκες που δεν έχουν τα οικονομικά μέσα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους από την κακοποίηση.

Την Κυριακή οι περισσότερες σταρ που θα περπατήσουν το κόκκινο χαλί για τις Χρυσές Σφαίρες θα φορούν μαύρα ρούχα και ένα μικρό αξεσουάρ. Μια καρφίτσα που γράφει: Time’s Up.

Για να φτιάξει την καρφίτσα, η Ριζ Γουίδερσπουν – η οποία είναι υπερήφανη υποστηρίκτρια του Time’s Up – φέρεται να απευθύνθηκε στην Αριάν Φίλιπς, σχεδιάστρια κοστουμιών σε ταινίες Kingsman και Nocturnal Animals.

Exit mobile version