Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων της Super League

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων της Super League

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Super League επέστρεψε ύστερα από τη διακοπή των εορτών, και σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της 16ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον τελευταίο στη βαθμολογία Πλατανιά Χανίων, και θέλει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη, καθώς το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει […]

07.01.2018 | 13:04

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Super League επέστρεψε ύστερα από τη διακοπή των εορτών, και σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της 16ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον τελευταίο στη βαθμολογία Πλατανιά Χανίων, και θέλει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη, καθώς το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Στις 17:15 η Λαμία ελπίζει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, έτσι ώστε να την προσπεράσει στη βαθμολογία και να βρεθεί στην 8η θέση.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στο προσκήνιο λόγω της μεταγραφής του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, έρχεται αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος, στις 19:30 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ, με τον Χρήστο Κόντη να κάθεται στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή και πριν αναλάβει ο Όσκαρ Γκαρσία. Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν τη νίκη για να βρεθούν και πάλι στην πρώτη θέση αφού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κέρδισαν στα χθεσινά παιχνίδια.

Exit mobile version