Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων της Super League
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων της Super League

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Super League επέστρεψε ύστερα από τη διακοπή των εορτών, και σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της 16ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον τελευταίο στη βαθμολογία Πλατανιά Χανίων, και θέλει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη, καθώς το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Super League επέστρεψε ύστερα από τη διακοπή των εορτών, και σήμερα είναι η δεύτερη ημέρα της 16ης αγωνιστικής.

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις.

Στις 15:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον τελευταίο στη βαθμολογία Πλατανιά Χανίων, και θέλει οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη, καθώς το σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες.

Στις 17:15 η Λαμία ελπίζει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη, έτσι ώστε να την προσπεράσει στη βαθμολογία και να βρεθεί στην 8η θέση.

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στο προσκήνιο λόγω της μεταγραφής του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, έρχεται αντιμέτωπος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος, στις 19:30 ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ, με τον Χρήστο Κόντη να κάθεται στον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή και πριν αναλάβει ο Όσκαρ Γκαρσία. Οι «ερυθρόλευκοι», θέλουν τη νίκη για να βρεθούν και πάλι στην πρώτη θέση αφού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κέρδισαν στα χθεσινά παιχνίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις