Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Αζεβέδο!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Αζεβέδο!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τον Μάρσιο Αζεβέδο υποδέχτηκε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ, που επιλέχθηκε να αποτελέσει την πρώτη κίνηση για τον «Δικέφαλο», για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έφτασε στην πόλη, αντικρίζοντας, εκ μέρους τον «ασπρόμαυρων», στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ. «Γνωρίζω που έχω […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τον Μάρσιο Αζεβέδο υποδέχτηκε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Σαχτάρ Ντόνετσκ, που επιλέχθηκε να αποτελέσει την πρώτη κίνηση για τον «Δικέφαλο», για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έφτασε στην πόλη, αντικρίζοντας, εκ μέρους τον «ασπρόμαυρων», στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ.

«Γνωρίζω που έχω έρθει, έπαιξα αντίπαλος παλιότερα με τη Μέταλιστ, απέναντι στον ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ, θέλω να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Μίλησα και με τον Λέο Μάτος για την πόλη και την ομάδα. Θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ περίπου σε δύο εβδομάδες», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής.

«Μίλησα με τους γιατρούς και τους ιθύνοντες της Σαχτάρ, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι έτοιμος, από φυσικής άποψης, για να παίξει», τόνισε, με τη σειρά του, ο Μίχελ, διευκρινίζοντας για την κατάσταση του Αζεβέδο, αναφορικά με τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Αζεβέδο αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και στη Θεσσαλονίκη, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά θα δρομολογηθεί η διαδικασία για την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις