Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους- Επιβάτης έκανε χάλια την τουαλέτα
ΚΟΣΜΟΣ

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους- Επιβάτης έκανε χάλια την τουαλέτα

Ενας ασυνήθιστος λόγος ανάγκασε πιλότο αεροσκάφους, που πετούσε από το Σικάγο στο Χονγκ Κονγκ, να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Αλάσκα. Η πτήση της United Airlines, με 245 επιβάτες, άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Ανκορατζ την Πέμπτη, εξαιτίας επιβάτη ο οποίος είχε «πασαλείψει με περιττώματα τα πάντα στην τουαλέτα». Επρόκειτο για Αμερικανό πολίτη, βιετναμέζικης καταγωγής, σύμφωνα […]

Ενας ασυνήθιστος λόγος ανάγκασε πιλότο αεροσκάφους, που πετούσε από το Σικάγο στο Χονγκ Κονγκ, να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην Αλάσκα.

Η πτήση της United Airlines, με 245 επιβάτες, άλλαξε πορεία και προσγειώθηκε στο Ανκορατζ την Πέμπτη, εξαιτίας επιβάτη ο οποίος είχε «πασαλείψει με περιττώματα τα πάντα στην τουαλέτα».

Επρόκειτο για Αμερικανό πολίτη, βιετναμέζικης καταγωγής, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Λάβαμε αναφορά για επιβάτη ο οποίος έκανε χάλια την τουαλέτα με τα περιττώματά του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στο αεροδρόμιο του Ανκορατζ, σύμφωνα με το BBC.

Ο 22χρονος επιβάτης, του οποίου το όνομα δεν ανακοινώθηκε, ήταν συνεργάσιμος, δεν διατύπωσε απειλές, ούτε επιχείρησε να κοντραριστεί με το πλήρωμα. Παρόλα αυτά, τον έβγαλαν με χειροπέδες από το αεροπλάνο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει ψυχολογική αξιολόγηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις