Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βαριά ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς παρά την καλή εμφάνιση του Γιάννη (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βαριά ήττα για τους Μιλγουόκι Μπακς παρά την καλή εμφάνιση του Γιάννη (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Δεύτερη ήττα μέσα σε 5 μέρες για τους Μιλγουόκι Μπακς από τους Τορόντο Ράπτορς. Στο Τορόντο, το ματς είχε λήξει με σκορ 131-127 μετά από παράταση, ωστόσο, στην έδρα των «ελαφιών» τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, που ήταν ισοπεδωτικοί και κέρδισαν με 129-110. Η ομάδα του […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Δεύτερη ήττα μέσα σε 5 μέρες για τους Μιλγουόκι Μπακς από τους Τορόντο Ράπτορς.

Στο Τορόντο, το ματς είχε λήξει με σκορ 131-127 μετά από παράταση, ωστόσο, στην έδρα των «ελαφιών» τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, που ήταν ισοπεδωτικοί και κέρδισαν με 129-110.

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήταν σαν να μην πάτησε καν στο γήπεδο στο τρίτο δωδεκάλεπτο, με το επί μέρους σκορ να είναι 43-19!

Ο «Greek Freak», πάντως, που βρίσκεται στην πρώτη θέση με τις περισσότερες ψήφους για το All Star Game, έπιασε ξανά πολύ καλή απόδοση έχοντας 24 πόντους (9/14 διπ-6/9 β.), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, αλλά και 2 λάθη σε 34 λεπτά παρουσίας στο παρκέ.

Ο Μπρόγκντον με 19 πόντους ήταν επίσης από τους διακριθέντες για τους Μπακς.

Ο Ιμπάκα με 21 πόντους και ο Βαλαντσιούνας 20 και 13 ριμπάουντ, αλλά και ο ΝτεΡόζαν με 20 πόντους, πήραν τους Ράπτορς στις πλάτες τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις