Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Νέα τροπή στον διπλό θάνατο της Κεφαλονιάς: Το ηχητικό μήνυμα του Γερμανού στην πρώην
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα τροπή στον διπλό θάνατο της Κεφαλονιάς: Το ηχητικό μήνυμα του Γερμανού στην πρώην

Του Πέτρου Καρσιώτη Αποκάλυψη-βόμβα, που δίνει νέα τροπή στην έρευνα της Αστυνομίας για την τραγωδία που γράφτηκε με το θάνατο του 30χρονου Γερμανού και της 23χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία, στην Κεφαλονιά. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, ο 30χρονος Γερμανός, ελάχιστα πριν από την ταυτόχρονη αυτοχειρία με την 23χρονη από τη Βουλγαρία, άφησε ηχητικό […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Αποκάλυψη-βόμβα, που δίνει νέα τροπή στην έρευνα της Αστυνομίας για την τραγωδία που γράφτηκε με το θάνατο του 30χρονου Γερμανού και της 23χρονης κοπέλας από τη Βουλγαρία, στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες της Alphafreepress, ο 30χρονος Γερμανός, ελάχιστα πριν από την ταυτόχρονη αυτοχειρία με την 23χρονη από τη Βουλγαρία, άφησε ηχητικό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της πρώην συντρόφου του στη Γερμανία!

Εστάλη στο κινητό της πρώην φίλης την ημέρα του διπλού θανάτου

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στο ηχητικό μήνυμα, που εστάλη την ίδια ημέρα του τραγικού θανάτου και των δύο,  της κάνει γνωστό ότι έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του  και την καλεί να συνεχίσει τη ζωή της, χωρίς τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν, όταν ήταν μαζί!

«Σε ευχαριστώ για όσα ζήσαμε μαζί»

Τα συγκλονιστικά στοιχεία αναφέρουν ακόμη ότι στο ίδιο μήνυμα, λίγο πριν αυτοτραυματιστεί θανάσιμα με το μαχαίρι στη μπανιέρα του σπιτιού, την ευχαριστεί για όλα όσα έζησαν μαζί.

Το ηχητικό είναι στα χέρια των Αρχών της Γερμανίας

Ήδη το ηχητικό μήνυμα βρίσκεται στα χέρια των Γερμανικών αρχών, οι οποίες γνωστοποίησαν το περιεχόμενό του στις ελληνικές, που προσπαθούν να καταλήξουν στις ακριβείς συνθήκες του τραγικού διπλού θανάτου και να απαντήσουν κατά το δυνατόν στο γιατί δυο νέοι άνθρωποι ωθήθηκαν στην πράξη αυτή.

Τα ψυχολογικά προβλήματα του 30χρονου Γερμανού

Η Γερμανίδα πρώην φίλη του 30χρονου, ανέφερε στην αστυνομία της χώρας της ότι ο  αυτόχειρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, που είχαν οδηγήσει και κατά κάποιον τρόπο στο τέλος της σχέσης τους.

Χώρισε το καλοκαίρι, τότε που συνδέθηκε με την κοπέλα από τη Βουλγαρία

Αυτή ήλθε το καλοκαίρι και συμπίπτει με την εμφάνιση στη ζωή του Γερμανού της 23χρονης Βουλγάρας με την οποία ξεκίνησε τα ταξίδια και η οποία όπως όλα δείχνουν οδηγήθηκε από τον ίδιο στην αυτοκτονία δια της πειθούς, άγνωστο για ποιο σκοπό με τι επιχείρημα.

Τι σήμαινε η πεντάλφα για τους φίλους της 23χρονης

Η ανεύρεση της πεντάλφας, που οδήγησε τις έρευνες και στην εκδοχή της σατανιστικής τελετής, κατά κάποιους φίλους της 23χρονης, δεν σήμαινε τίποτε αφού τη φορούσε από 13 χρόνων και ποτέ δεν είχε σχέση με το σατανισμό.

Δεν αποκλείεται όμως να πείστηκε στο πλαίσιο άλλης οργάνωσης στην οποία ήταν μυημένος ο 30χρονος φίλος της.

Χάπια και παραισθησιογόνα

Πάντα κατά τα ίδια στοιχεία, ο Γερμανός  έκανε χρήση ή και μικροδιακίνηση ναρκωτικών χαπιών ή παραισθησιογόνων. Ωστόσο, στο σπίτι δεν βρέθηκαν τέτοια ίχνη και μόνο τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης θα δείξουν αν και οι δύο είχαν κάνει χρήση κάποιας ουσίας.

Πώς περιγράφει τα στάδια του δράματος η ιατροδικαστής

Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, σε δηλώσεις της,  έχει  τονίσει:

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», επισήμανε η ιατροδικαστής Πατρών, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα που όμως δεν είναι αποδεικτικά», κατέληξε η κ. Τσιόλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις