Σοκ: Απατημένη σύζυγος πατάει με το τακούνι την κοιλιά της εγκύου ερωμένης (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Απατημένη σύζυγος πατάει με το τακούνι την κοιλιά της εγκύου ερωμένης (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Την χειρότερη εκδίκηση πήρε μια απατημένη σύζυγος από την ερωμένη του άνδρα της, την οποία και σάπισε στο ξύλο, παρότι η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα. Στο βίντεο που αποτυπώνει καρέ – καρέ την τρομακτική επίθεση η εγκυμονούσα ερωμένη δέχεται κλωτσιές με τα τακούνια στην κοιλιά της, ενώ καταβάλλει προσπάθεια να προστατευθεί. […]

05.01.2018 | 18:06

Την χειρότερη εκδίκηση πήρε μια απατημένη σύζυγος από την ερωμένη του άνδρα της, την οποία και σάπισε στο ξύλο, παρότι η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα.

Στο βίντεο που αποτυπώνει καρέ – καρέ την τρομακτική επίθεση η εγκυμονούσα ερωμένη δέχεται κλωτσιές με τα τακούνια στην κοιλιά της, ενώ καταβάλλει προσπάθεια να προστατευθεί.

Η γυναίκα βρίσκεται στο πάτωμα, ενώ την περιβάλλουν τέσσερις μεγαλύτερες γυναίκες, οι οποίες την συγκρατούν και την εμποδίζουν από το να ξεφύγει.

Δεν είναι γνωστό αν η νεαρή γυναίκα έχασε το παιδί της, αφού φαίνεται στο βίντεο πως η γυναίκα δεν δίστασε ακόμη και να την χτυπήσει με μανία στο στομάχι της με τα τακούνια.

Ενώ, η κοπέλα φώναζε “δεν μπορώ άλλο, είμαι έγκυος”.

Exit mobile version