Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Απατημένη σύζυγος πατάει με το τακούνι την κοιλιά της εγκύου ερωμένης (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Απατημένη σύζυγος πατάει με το τακούνι την κοιλιά της εγκύου ερωμένης (vid)

Την χειρότερη εκδίκηση πήρε μια απατημένη σύζυγος από την ερωμένη του άνδρα της, την οποία και σάπισε στο ξύλο, παρότι η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα. Στο βίντεο που αποτυπώνει καρέ – καρέ την τρομακτική επίθεση η εγκυμονούσα ερωμένη δέχεται κλωτσιές με τα τακούνια στην κοιλιά της, ενώ καταβάλλει προσπάθεια να προστατευθεί. […]

Την χειρότερη εκδίκηση πήρε μια απατημένη σύζυγος από την ερωμένη του άνδρα της, την οποία και σάπισε στο ξύλο, παρότι η νεαρή γυναίκα ήταν έγκυος.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα.

Στο βίντεο που αποτυπώνει καρέ – καρέ την τρομακτική επίθεση η εγκυμονούσα ερωμένη δέχεται κλωτσιές με τα τακούνια στην κοιλιά της, ενώ καταβάλλει προσπάθεια να προστατευθεί.

Η γυναίκα βρίσκεται στο πάτωμα, ενώ την περιβάλλουν τέσσερις μεγαλύτερες γυναίκες, οι οποίες την συγκρατούν και την εμποδίζουν από το να ξεφύγει.

Δεν είναι γνωστό αν η νεαρή γυναίκα έχασε το παιδί της, αφού φαίνεται στο βίντεο πως η γυναίκα δεν δίστασε ακόμη και να την χτυπήσει με μανία στο στομάχι της με τα τακούνια.

Ενώ, η κοπέλα φώναζε “δεν μπορώ άλλο, είμαι έγκυος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις