Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νοσοκόμες κακοποιούσαν άρρωστο βρέφος και γελούσαν στην κάμερα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Νοσοκόμες κακοποιούσαν άρρωστο βρέφος και γελούσαν στην κάμερα (vid)

Οργή προκαλεί η κίνηση τριών νοσοκόμων στη Σαουδική Αραβία που κακοποιούσαν άρρωστο βρέφος, απαθανάτιζαν την αποτρόπαια πράξη τους και γελούσαν. Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube, έδειξε μία από τις τρεις νοσοκόμες να το κρατά σφιχτά το λαιμό και το μέτωπο του μωρού, πιέζοντας το πρόσωπό του. Οι δύο συνάδελφοί της παρακολουθούσαν και γελούσαν […]

Οργή προκαλεί η κίνηση τριών νοσοκόμων στη Σαουδική Αραβία που κακοποιούσαν άρρωστο βρέφος, απαθανάτιζαν την αποτρόπαια πράξη τους και γελούσαν.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στο YouTube, έδειξε μία από τις τρεις νοσοκόμες να το κρατά σφιχτά το λαιμό και το μέτωπο του μωρού, πιέζοντας το πρόσωπό του.

Οι δύο συνάδελφοί της παρακολουθούσαν και γελούσαν με την εικόνα του βρέφους. Το μωρό είχε εισαχθεί στο παιδικό νοσοκομείο στη Σαουδική πόλη Taif με λοίμωξη από το ουροποιητικό σύστημα και παρέμεινε στο νοσοκομείο για δέκα μέρες.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού οι τρεις νοσοκόμες απολύθηκαν για  κακομεταχείριση του μωρού. Ο πατέρας του μωρού δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είχε συγκλονιστεί από το βίντεο, το οποίο συγκέντρωσε 57.000 εμφανίσεις σε δύο ημέρες.

Κάλεσε δε το Υπουργείο Υγείας της Σαουδικής Αραβίας να τιμωρήσει όχι μόνο τις νοσοκόμες αλλά και εκείνους που κυκλοφόρησαν το βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις