Τσέλσι: Παίρνει τον Ρος Μπάρκλεϊ σε…τιμή ευκαιρίας!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσέλσι: Παίρνει τον Ρος Μπάρκλεϊ σε…τιμή ευκαιρίας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο μέσος της Έβερτον, Ρος Μπάρκλεϊ, είχε απορρίψει το καλοκαίρι την πρόταση της Τσέλσι, για να παραμείνει στην ομάδα του. Οι δύο σύλλογοι συνέχισαν τις διαπραγματεύσεις και φαίνεται πως έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» για την απόκτηση του 24χρονου Άγγλου διεθνή. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο αυτό […]

05.01.2018 | 12:47

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο μέσος της Έβερτον, Ρος Μπάρκλεϊ, είχε απορρίψει το καλοκαίρι την πρόταση της Τσέλσι, για να παραμείνει στην ομάδα του.

Οι δύο σύλλογοι συνέχισαν τις διαπραγματεύσεις και φαίνεται πως έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» για την απόκτηση του 24χρονου Άγγλου διεθνή.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο αυτό καθώς τα «ζαχαρωτά» βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Λονδρέζοι στην 3η.

Τα μέσα από το «Νησί», κάνουν λόγο για συμφωνία που φτάνει στα 19.000.000€, ποσό που θεωρείται χαμηλό με βάση τα σημερινά δεδομένα, ειδικότερα για έναν παίκτη της αξίας του Μπάρκλεϊ.

Ρόλο στη…χαμηλή αυτή τιμή, έχει παίξει γεγονός πως δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Έβερτον, κι έτσι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Άρα, η ομάδα του δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τον χάσει χωρίς να αποκομίσει κάποιο οικονομικό όφελος.

Ο Μπάρκλεϊ, βρίσκεται στο σύλλογο εδώ και 13 χρόνια, αφού είχε ενταχθεί στις τάξεις της ομάδος από την ηλικία των 11 ετών.

Στη φετινή σεζόν δεν έχει αγωνιστεί ακόμα καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά η αποθεραπεία του πλησιάζει στο τέλος της.

Στο Γκούντισον Παρκ μετράει 150 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει 21 φορές και έχει μοιράσει 28 ασσίστς.

Exit mobile version