Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks: Η εκρηκτική Τούνη εξηγεί γιατί είπε την ατάκα με την πατσαβούρα στη Λεοντίτση (vid)
LIFESTYLE

My Style Rocks: Η εκρηκτική Τούνη εξηγεί γιατί είπε την ατάκα με την πατσαβούρα στη Λεοντίτση (vid)

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ατάκα που είχε πει η Ιωάννα Τούνη στην Σοφία Λεοντίτση, λέγοντάς πως δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ, η ξανθιά Θεσσαλονικιά ρωτήθηκε για την κόντρα με την συμπαίκτριά της και εξήγησε  γιατί είπε κάτι τόσο «τραβηγμένο» για την συμπαίκτριά της. «Όταν κάποιος αναφέρεται συνέχεια […]

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ατάκα που είχε πει η Ιωάννα Τούνη στην Σοφία Λεοντίτση, λέγοντάς πως δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ, η ξανθιά Θεσσαλονικιά ρωτήθηκε για την κόντρα με την συμπαίκτριά της και εξήγησε  γιατί είπε κάτι τόσο «τραβηγμένο» για την συμπαίκτριά της.

«Όταν κάποιος αναφέρεται συνέχεια στο δικό μου όνομα και χρησιμοποιεί συνέχεια ως παράδειγμα το “η Ιωάννα κάνει αυτό”, το θεωρώ προσωπική επίθεση. Άλλο να τύχει να με αναφέρει μία φορά και άλλο να με αναφέρει κατ’ επανάληψη».

Μάλιστα, σε ερώτηση αν μετάνιωσε για την επίμαχη ατάκα, ήταν αφοπλιστική: «όχι, δεν το έχω μετανιώσει! Αυτό που είπα μπροστά στην κάμερα, θα το έλεγα και από πίσω. Δεν μ ‘ αρέσει να χρησιμοποιώ ένα προσωπείο ότι είμαι πολύ καλή και γλυκιά. Αυτό ένιωσα, αυτό είπα!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις