Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πιανιτζάνι: «Κορυφαία ομάδα ο Ολυμπιακός»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πιανιτζάνι: «Κορυφαία ομάδα ο Ολυμπιακός»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι. Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για τη Euroleague και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα. «Θα πρέπει να έχουμε ταυτότητα, συνέπεια και να είμαστε συμπαγείς σε δύσκολες στιγμές. Ο Ολυμπιακός και […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για τη Euroleague και παραδέχτηκε ότι ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα.

«Θα πρέπει να έχουμε ταυτότητα, συνέπεια και να είμαστε συμπαγείς σε δύσκολες στιγμές. Ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ, που αντιμετωπίζουμε προσεχώς, είναι οι κορυφαίες ομάδες στη βαθμολογία κι αυτό τα λέει όλα.

Όμως δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους, αλλά τον εαυτό μας. Έχουμε χάσει επτά φορές σε ματς στα οποία είχαμε το προβάδισμα στην τέταρτη περίοδο ή ήμασταν ισόπαλοι, μόνο σε δύο παιχνίδια δεν είχαμε το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτά τα στοιχεία είναι ξεκάθαρα και δημιουργούν μια δυσαρέσκεια, γιατί το ρεκόρ μας θα έπρεπε να είναι καλύτερο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να πιστεύουμε και να είμαστε σταθεροί ακόμη κι απέναντι στον Ολυμπιακό, απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις