Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθησαν 18χρονοι που λήστευαν αυτοκίνητα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν 18χρονοι που λήστευαν αυτοκίνητα

Δύο 18χρονοι συνελήφθησαν στο Μαρούσι, κατηγορούμενοι για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα. Οι δύο νεαροί διέρρηξαν στην οδό Νερατζιωτίσσης σταθμευμένο όχημα, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι […]

Δύο 18χρονοι συνελήφθησαν στο Μαρούσι, κατηγορούμενοι για κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οι δύο νεαροί διέρρηξαν στην οδό Νερατζιωτίσσης σταθμευμένο όχημα, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Όμως, έγιναν αντιληπτοί από διερχόμενο αστυνομικό της Ομάδας ΔΙΑΣ, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι, έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν τους δράστες και τους προσήγαγαν στο ΤΑ Αμαρουσίου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, είδη ρουχισμού, γυαλιά ηλίου, συσκευές αποθήκευσης δεδομένων, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν διαπράξει συνολικά 15 κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις