Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χαροπαλεύει άντρας που άνοιξε τη σαμπάνια βάζοντάς την ανάμεσα στα πόδια του
ΚΟΣΜΟΣ

Χαροπαλεύει άντρας που άνοιξε τη σαμπάνια βάζοντάς την ανάμεσα στα πόδια του

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ένας Δανός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν επιχείρησε να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ο άνδρας έβαλε το μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια του για να το ανοίξει, όμως για κακή του τύχη εκείνο έγινε χίλια κομμάτια, ενώ ένα κομμάτι από γυαλί του έκοψε την αρτηρία στο πόδι, προκαλώντας του […]

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ένας Δανός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν επιχείρησε να ανοίξει ένα μπουκάλι σαμπάνιας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Ο άνδρας έβαλε το μπουκάλι ανάμεσα στα πόδια του για να το ανοίξει, όμως για κακή του τύχη εκείνο έγινε χίλια κομμάτια, ενώ ένα κομμάτι από γυαλί του έκοψε την αρτηρία στο πόδι, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Αμέσως μεταφέρθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Κοπεγχάγης, όπου και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας, χωρίς όμως τα νέα από την κατάσταση της υγείας του να είναι καλά.

Οι γιατροί κατέστησαν αναγκαίο να μπει σε τεχνητό κώμα, ενώ η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα είναι κρίσιμη.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με την Daily Mail, οι γιατροί κατά καιρούς προειδοποιούν για τραυματισμούς από σαμπάνιες έχοντας στο νου τους περισσότερο τους εκτοξευμένους φελλούς και λιγότερο το ενδεχόμενο τραυματισμού από σπασμένα γυαλιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις