Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγωδία: Έξι νεκροί από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου- βυτιοφόρου (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία: Έξι νεκροί από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου- βυτιοφόρου (vid)

Ένα τρομακτικό, πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στον αυτοκινητόδρομο Μπρέσια – Τορίνο, στην Ιταλία. Έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, μεταξύ αυτών μια οικογένεια με τα δυο της παιδάκια, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με βυτιοφόρο και άρπαξε φωτιά. Αμέσως ακολούθησαν δεκάδες εκρήξεις, ενώ μια στήλη πυκνού μαύρου καπνού ήταν ορατή από χιλιόμετρα μακριά. […]

Ένα τρομακτικό, πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στον αυτοκινητόδρομο Μπρέσια – Τορίνο, στην Ιταλία.

Έξι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, μεταξύ αυτών μια οικογένεια με τα δυο της παιδάκια, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με βυτιοφόρο και άρπαξε φωτιά.

Αμέσως ακολούθησαν δεκάδες εκρήξεις, ενώ μια στήλη πυκνού μαύρου καπνού ήταν ορατή από χιλιόμετρα μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιταλική εφημερίδα La Reppublica, ένα φορτηγάκι φορτωμένο με άμμο έπεσε αρχικά πάνω σε ένα ΙΧ και αμέσως μετά και τα δύο αυτά οχήματα έπεσαν πάνω στο βυτιοφόρο που ήταν φορτωμένο με καύσιμα και προπορευόταν. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου έγινε έκρηξη και ακολούθησε μεγάλη φωτιά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και τα πέντε μέλη μιας οικογένειας που επέβαινε στο ΙΧ.

Νεκρός είναι και ο οδηγός του φορτηγού που προκάλεσε το τροχαίο, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου κατόρθωσε να σωθεί βγαίνοντας από την καμπίνα του αμέσως μετά την έκρηξη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις