Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γιατρός πέθανε στο νοσοκομείο έπειτα από ασταμάτητες ώρες εργασίας
ΚΟΣΜΟΣ

Γιατρός πέθανε στο νοσοκομείο έπειτα από ασταμάτητες ώρες εργασίας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια Κινέζα γιατρός, η οποία δούλευε ασταμάτητα για 18 ώρες σε νοσοκομείο της επαρχίας Σανξί. Η 43χρονη γιατρός, η οποία ήταν αναπληρώτρια διευθύντρια του Τμήματος Αναπνευστικής Φροντίδας στο νοσοκομείο, κατέρρευσε μπροστά σε έναν ασθενή και πέθανε από εγκεφαλικό. Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου, όταν η γυναίκα είχε συμπληρώσει 18 ώρες συνεχούς εργασίας, […]

Τραγικό θάνατο βρήκε μια Κινέζα γιατρός, η οποία δούλευε ασταμάτητα για 18 ώρες σε νοσοκομείο της επαρχίας Σανξί.

Η 43χρονη γιατρός, η οποία ήταν αναπληρώτρια διευθύντρια του Τμήματος Αναπνευστικής Φροντίδας στο νοσοκομείο, κατέρρευσε μπροστά σε έναν ασθενή και πέθανε από εγκεφαλικό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου, όταν η γυναίκα είχε συμπληρώσει 18 ώρες συνεχούς εργασίας, χωρίς διάλειμμα και την ώρα που ετοιμαζόταν να επισκεφτεί έναν ακόμη ασθενή.

Οι συνάδελφοί της κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τη σώσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και κατέληξε την επόμενη μέρα το πρωί.

Ως «workaholic» , δηλαδή εθισμένη στη δουλειά της, την περιέγραψε ένας συνάδελφός της, συμπληρώνοντας πως πάντα έτρεχε όταν κάποιος ζητούσε τη βοήθειά της, ανεξάρτητα από το πόσο κουρασμένη μπορεί να ήταν.

Για το τραγικό περιστατικό, ο ίδιος συνάδελφος τόνισε πως η 43χρονη είχε αναφέρει πως ήταν πολύ απασχολημένη για να κάνει διάλειμμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις