Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Τέλος» και ο Ζαρόπουλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Τέλος» και ο Ζαρόπουλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Οι αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζονται, καθώς, μετά το χθεσινό «διαζύγιο» με τους Γιώργο Ντάσιο, Χρήστο Μαυρίδη, σήμερα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και ο Μιχάλης Ζαρόπουλος. Ο 26χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε στο δυναμικό της «ελαφράς ταξιαρχίας» το περασμένο καλοκαίρι, ως ελεύθερος από την Ξάνθη, ωστόσο δεν είχε συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Οι αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζονται, καθώς, μετά το χθεσινό «διαζύγιο» με τους Γιώργο Ντάσιο, Χρήστο Μαυρίδη, σήμερα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και ο Μιχάλης Ζαρόπουλος.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε στο δυναμικό της «ελαφράς ταξιαρχίας» το περασμένο καλοκαίρι, ως ελεύθερος από την Ξάνθη, ωστόσο δεν είχε συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια με τον Απόλλωνα, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Ζαρόπουλο. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις