Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Επιστροφή για τρεις στις προπονήσεις
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Επιστροφή για τρεις στις προπονήσεις

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βαγγέλη Μάντζαρη να ενσωματώνονται και πάλι στις προπονήσεις, ολοκληρώθηκε το χθεσινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1) στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τα διαστρέμματα που τους είχαν ταλαιπωρήσει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Βαγγέλη Μάντζαρη να ενσωματώνονται και πάλι στις προπονήσεις, ολοκληρώθηκε το χθεσινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1) στο ΣΕΦ, για την 16η αγωνιστική της Euroleague.

Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τα διαστρέμματα που τους είχαν ταλαιπωρήσει και τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενόψει της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα.

Στο μεταξύ, ο Μπράιαν Ρόμπερτς θα υποβληθεί σήμερα σε νέα μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και να ξεκαθαρίσει ο βαθμός ετοιμότητας του, ενόψει του αγώνα με την Αρμάνι.

Ο Αμερικανός υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο και απείχε από τη χθεσινή προπόνηση (ακολούθησε θεραπεία).

Τέλος, ο Νίκος Αρσενόπουλος υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αντιμετώπισης απόσπασης του μακρού δεξιού αντίχειρα και θα μείνει εκτός παρκέ για δύο εβδομάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις