Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Με ανάρτηση «κόντρα στις δεισιδαιμονίες», αποχαιρέτησε το ’17 ο Καρανίκας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανάρτηση «κόντρα στις δεισιδαιμονίες», αποχαιρέτησε το ’17 ο Καρανίκας

Την πίστη του στην κάνναβη και τις θεραπευτικές της ιδιότητες επαναβεβαίωσε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου Νίκος Καρανίκας με την τελευταία του ανάρτηση στα social media για το 2017. Αναρτώντας έναν σύνδεσμο που παραπέμπει σε μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει όλες τις «επιστημονικές έρευνες του 2017 για την κάνναβη» ο Νίκος Καρανίκας έγραψε στη […]

Την πίστη του στην κάνναβη και τις θεραπευτικές της ιδιότητες επαναβεβαίωσε ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μεγάρου Μαξίμου Νίκος Καρανίκας με την τελευταία του ανάρτηση στα social media για το 2017.

Αναρτώντας έναν σύνδεσμο που παραπέμπει σε μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει όλες τις «επιστημονικές έρευνες του 2017 για την κάνναβη» ο Νίκος Καρανίκας έγραψε στη λεζάντα: «Κόντρα στις δεισιδαιμονίες».

Τον Μάιο του 2016 ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Μαξίμου είχε προκαλέσει σάλο με ένα αμφιβόλου προελεύσεως κείμενο που περιέγραφε την ιατρική περιπέτεια ενός υποτιθέμενου καρκινοπαθή και παροτρύνει να μη γίνονται χημειοθεραπείες γιατί το έλαιο κάνναβης εξαφανίζει την ασθένεια ενώ όπως  τον περασμένο Νοέμβριο λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα στους ξένους επενδυτές και τους Ελληνες αγρότες σε ένα επενδυτικό εγχείρημα συνολικού ύψους 1,5 δισ. ευρώ που αφορά  την καλλιέργεια κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις