Αθήνα

°C

Κυριακή

01

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δεν τα κατάφερε τελικά το γατάκι που έγινε viral για τα δύο πρόσωπα (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Δεν τα κατάφερε τελικά το γατάκι που έγινε viral για τα δύο πρόσωπα (pics-vid)

Τα προγνωστικά των κτηνιάτρων ότι δεν θα επιβιώσει δεν κατάφερε να καταρρίψει ένα μικρό γατάκι, το οποίο γεννήθηκε με δύο πρόσωπα, παρά τα πρώτα θετικά δείγματα της υγείας του. H Bettie Bee -όπως ονομαζόταν- έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες χρήστες σε Facebook και Instagram να παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας της. Το […]

Τα προγνωστικά των κτηνιάτρων ότι δεν θα επιβιώσει δεν κατάφερε να καταρρίψει ένα μικρό γατάκι, το οποίο γεννήθηκε με δύο πρόσωπα, παρά τα πρώτα θετικά δείγματα της υγείας του.

H Bettie Bee -όπως ονομαζόταν- έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με χιλιάδες χρήστες σε Facebook και Instagram να παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας της.

Το γατάκι, το οποίο είχε τρία μάτια, δύο στόματα και δύο μύτες, γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου, μαζί με δύο άλλα γατάκια που είναι φυσιολογικά.

Όπως δήλωσε ο άνθρωπος που το διέσωσε, η Bettie Bee έπρεπε να τρώει κάθε δύο ώρες μέσα από έναν ειδικό σωλήνα, γιατί και τα δύο της στόματα οδηγούν στο στομάχι. Ενώ τα πήγαινε θαυμάσια και δεν χρειαζόταν κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα άλλα γατάκια, δίνοντας ελπιδοφόρα σημάδια ότι θα καταφέρει να ζήσει, τελικά δεν τα κατάφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις