Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε live σύνδεση στην Times Square- “Είσαι ευλογία”, της είπε ο Κέβιν (vid)
LIFESTYLE

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε live σύνδεση στην Times Square- “Είσαι ευλογία”, της είπε ο Κέβιν (vid)

Η Μαρία Μενούνος αποχαιρέτησε το δυσάρεστο για εκείνη 2017 που υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι με… γάμο. Η ελληνικής καταγωγής δημοφιλής παρουσιάστρια, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, σε live σύνδεση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος. «Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία» […]

Η Μαρία Μενούνος αποχαιρέτησε το δυσάρεστο για εκείνη 2017 που υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι με… γάμο.

Η ελληνικής καταγωγής δημοφιλής παρουσιάστρια, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, σε live σύνδεση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος.

«Θα είμαι η πιο παγωμένη νύφη στην ιστορία» είπε η ίδια η Μενούνος στο instagram, λίγη ώρα νωρίτερα ανακοινώνοντας ότι επρόκειτο να παντρευτεί.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια που αντάλλαξαν οι νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια της τελετής.

https://twitter.com/NYEonFOX/status/947698993810825216

Ο Κέβιν είπε απευθυνόμενος στη Μαρία: «Είσαι ευλογία όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά ακόμα μεγαλύτερη ευλογία για ολόκληρο τον κόσμο και το γεγονός ότι δεν το συνειδητοποιείς σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή… Σ’ αγαπώ».

Η Μαρία Μενούνος του είπε: «Σ ‘αγαπώ τόσο πολύ… απλώς ήθελα τόσο πολύ να σε παντρευτώ πριν τη χειρουργική επέμβαση και μετά τη χειρουργική επέμβαση, και δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν καλύτερο τρόπο να το κάνω απ’ ότι εδώ».

Δήλωσε ότι αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα ενώ είχε την χαρά να έχει μαζί της τους γονείς της Κωνσταντίνο και Λίτσα Μενούνος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις