Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μουζάλας: Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουζάλας: Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Πυρά» εναντίον των δημάρχων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα, εξαπέλυσε μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων ο Γιάννης Μουζάλας. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, έκανε λόγο για ανθρώπους που «σαμποτάρουν την προσπάθεια», ενώ για τους χειρισμούς του σε αυτήν την υπόθεση ανέφερε ότι «δεν είμαι θύμα ούτε ήρωας». «Οι δήμαρχοι λανσάρουν ένα ψέμα, […]

«Πυρά» εναντίον των δημάρχων των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου, αναφορικά με το προσφυγικό ζήτημα, εξαπέλυσε μέσω ραδιοφωνικών του δηλώσεων ο Γιάννης Μουζάλας. Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, έκανε λόγο για ανθρώπους που «σαμποτάρουν την προσπάθεια», ενώ για τους χειρισμούς του σε αυτήν την υπόθεση ανέφερε ότι «δεν είμαι θύμα ούτε ήρωας».

«Οι δήμαρχοι λανσάρουν ένα ψέμα, ότι εάν αδειάσουν τώρα τα νησιά, τελείωσε το μεταναστευτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του Real FM ο κ. Μουζάλας και τόνισε ότι ελπίζει να μην εύχονται να υπάρξουν θύματα, με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της κοινότητας Μόριας, ότι είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα σε συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και προσφύγων.

Ο υπουργός εξέφρασε την ελπίδα ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί στη Μόρια, υπό τον όρο ότι δεν θα αυξηθούν οι μεταναστευτικές ροές, αλλά επισήμανε ότι ο ίδιος, όπως και η κυβέρνηση, δεν είναι ταχυδακτυλουργός, για να λυθεί… μαγικά το θέμα.

Πάντως, άφησε και αιχμές ακόμη και για κάποια στελέχη του ΖΥΡΙΖΑ, τα οποία εναντιώνονται στην πολιτική της κυβέρνησης, κάτι που του δημιουργεί ίσως κάποια κούραση, ωστόσο σημείωσε ότι νιώθει ευλογημένος που του δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχει στο προσφυγικό ζήτημα, σε αυτήν τη χρονική περίοδο. «Έχουμε κάνει καλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

«Με χτυπούν ακόμα και μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ άτσαλα και σκόπιμα, γιατί δεν μπορούν να χτυπήσουν τον γάιδαρο και χτυπούν το σαμάρι. Αν υπάρχει κάποια αντίθεση με την κυβερνητική πολιτική, να λέγεται ξεκάθαρα», τόνισε ο κ. Μουζάλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις