Λήγει η προθεσμία για τις πληρωμές φόρων

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λήγει η προθεσμία για τις πληρωμές φόρων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Φοροκαταιγίδα για να κλείσει το 2017 καθώς σήμερα θα πρέπει να καταβληθούν τα τέλη κυκλοφορίας και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι έχουν μπει σε ρύθμιση (είτε στις 12 είτε στις 100 δόσεις), ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, πριν από την λήξη της προθεσμίας. Οι φορολογούμενοι θα […]

29.12.2017 | 09:39

Φοροκαταιγίδα για να κλείσει το 2017 καθώς σήμερα θα πρέπει να καταβληθούν τα τέλη κυκλοφορίας και η τέταρτη δόση του ΕΝΦΙΑ. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι έχουν μπει σε ρύθμιση (είτε στις 12 είτε στις 100 δόσεις), ώστε να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, πριν από την λήξη της προθεσμίας.

Οι φορολογούμενοι θα βρεθούν σήμερα αντιμέτωποι με ουρές σε εφορίες και τράπεζες προκειμένου να διευθετήσουν μια σειρά από φορολογικές εκκρεμότητες προκειμένου, να μην βρεθούν αντιμέτωποι ακόμα και με κατασχέσεις.

Ποιοι φόροι πρέπει να πληρωθούν

ΕΝΦΙΑ:Έως τις 29 Δεκεμβρίου θα πρέπει να πληρωθεί η 4η και προτελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. (Εκπρόθεσμη πληρωμή του φόρου επιφέρει μηνιαία προσαύξηση 0,73%)

Τέλη κυκλοφορίας του 2018: Στις 31 Δεκεμβρίου, εκπνέει η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Όμως στο γκισέ οι πληρωμές γίνονται έως την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου και απαιτούν έως 2 ευρώ προμήθειας. Τα τέλη κυκλοφορίας είναι αμετάβλητα σε σχέση με πέρυσι. Να σημειωθεί ότι κάποια τραπεζικά ιδρύματα, ενημερώνουν το κοινό με μήνυμα μέσω του λογαριασμού e-banking, ότι η προθεσμία καταβολής παρατείνεται έως και τις 2 Ιανουαρίου. (Εφόσον δεν πληρωθεί το ποσό, ο υπόχρεος, πρέπει να καταβάλει το διπλάσιο ποσό μετά το πέρας του χρονοδιαγράμματος)

 

Exit mobile version