Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέα Υόρκη: Τέσσερα μικρά παιδιά ανάμεσα στα θύματα της φωτιάς
ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Τέσσερα μικρά παιδιά ανάμεσα στα θύματα της φωτιάς

Τέσσερα παιδιά περιλαμβάνονται στους 12 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που σημειώθηκε την Πέμπτη σε πολυκατοικία της νεοϋορκέζικης συνοικίας Μπρονξ, ανακοίνωσε την Πέμπτη η αστυνομία. Τρία κοριτσάκια ηλικίας ενός, τριών και επτά ετών, καθώς και ένα αγοράκι επτά ετών έχασαν τη ζωή τους σ’ αυτή την πυρκαγιά, τη χειρότερη που έχει σημειωθεί εδώ και δεκαετίες […]

Τέσσερα παιδιά περιλαμβάνονται στους 12 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στην πυρκαγιά που σημειώθηκε την Πέμπτη σε πολυκατοικία της νεοϋορκέζικης συνοικίας Μπρονξ, ανακοίνωσε την Πέμπτη η αστυνομία.

Τρία κοριτσάκια ηλικίας ενός, τριών και επτά ετών, καθώς και ένα αγοράκι επτά ετών έχασαν τη ζωή τους σ’ αυτή την πυρκαγιά, τη χειρότερη που έχει σημειωθεί εδώ και δεκαετίες στην πόλη.

Οκτώ ενήλικες –τέσσερις άνδρες και τέσσερις γυναίκες– βρήκαν επίσης τον θάνατο στην πυρκαγιά, η ακριβής αιτία της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η πυρκαγιά επεκτάθηκε γρήγορα από το ισόγειο στους τέσσερις ορόφους αυτής της πολυκατοικίας, η οποία είχε 25 διαμερίσματα και ήταν φτιαγμένη από τούβλα, όπως χιλιάδες άλλες στη Νέα Υόρκη.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις