Αθήνα

°C

Σάββατο

23

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τον έκλαψαν, τον αποτέφρωσαν και μήνες μετά τον είδαν μπροστά τους
ΚΟΣΜΟΣ

Τον έκλαψαν, τον αποτέφρωσαν και μήνες μετά τον είδαν μπροστά τους

Οι δικοί του νόμιζαν ότι ο Σακόρν Σατσέεβα είχε πεθάνει από νόσο του πεπτικού συστήματος και μάλιστα είχαν κληθεί να αναγνωρίσουν τη σορό του. Αν και διατύπωσαν κάποιες ενστάσεις στους υπεύθυνους του νεκροτομείου, πείστηκαν τελικά να παραλάβουν τη σορό του και μάλιστα του έκαναν και κηδεία! Όμως στις 17 Δεκεμβρίου ο «νεκρός» εμφανίστηκε μπροστά τους, όταν πέρασε […]

Οι δικοί του νόμιζαν ότι ο Σακόρν Σατσέεβα είχε πεθάνει από νόσο του πεπτικού συστήματος και μάλιστα είχαν κληθεί να αναγνωρίσουν τη σορό του. Αν και διατύπωσαν κάποιες ενστάσεις στους υπεύθυνους του νεκροτομείου, πείστηκαν τελικά να παραλάβουν τη σορό του και μάλιστα του έκαναν και κηδεία! Όμως στις 17 Δεκεμβρίου ο «νεκρός» εμφανίστηκε μπροστά τους, όταν πέρασε το κατώφλι του σπιτιού του στο Μπαν Λάο Φάι της Ταϊλάνδης.

«Πάθαμε το απόλυτο σοκ», είπε ο ετεροθαλής αδελφός του.

Όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τοπικό δίκτυο η αστυνομία επικοινώνησε με την οικογένεια πριν από επτά μήνες για να τους ενημερώσει ότι ο 44χρονος πέθανε στο δωμάτιο που νοίκιαζε και πρέπει να πάνε να πάρουν τη σορό του. Αλλά όταν έφθασαν στο νεκροτομείο το πτώμα του άνδρα που τους έδειξαν ήταν πρησμένο και σχεδόν αγνώριστο. Ένας ξάδελφός του επεσήμανε μάλιστα ότι η οδοντοστοιχία του ήταν διαφορετική, αφού από ο Σατσέεβα είχε χάσει παλαιότερα τα δύο μπροστινά του δόντια. Όμως παρά τις ενστάσεις τους ένας αξιωματούχος τους είπε να πάρουν τη σορό στο σπίτι.

Πεπεισμένοι ότι δεν μπορεί να κάνουν λάθος οι Αρχές του έκαναν θρησκευτική κηδεία προτού στείλουν στο αποτεφρωτήριο τη σορό του (μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο σε ποιον ανήκε).

Όταν επέστρεψε στο σπίτι έπαθαν τέτοιο σοκ, που νόμιζαν ότι έβλεπαν φάντασμα. Και χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να συνέλθουν.

Ο 44χρονος τους εξήγησε ότι εργαζόταν σ’ ένα αλιευτικό σκάφος από τις 24 Ιανουαρίου του 2014 κι ότι κατά τη γνώμη του κάποιος εργάτης από τη Μιανμάρ του έκλεψε την ταυτότητα και το έσκασε. Ο Σατσέεβα δήλωσε αργότερα την απώλεια στην αστυνομία κι έβγαλε νέα ταυτότητα. Αλλά μόνον όταν έφυγε από τη δουλειά του και γύρισε στο σπίτι του έμαθε ότι οι δικοί του τον θεωρούσαν νεκρό.

Η μόνη του έγνοια τώρα είναι να πείσει τους υπεύθυνους του ληξιαρχείου ότι είναι πράγματι ζωντανός, αφού στα αρχεία τους εμφανίζεται ως νεκρός από τις 18 Μαϊου του 2017.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις