Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φέρνει NBAer η Αναντολού Εφές!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φέρνει NBAer η Αναντολού Εφές!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε μία ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει την κάκιστη αγωνιστική της εικόνα στη Euroleague, η Αναντολού Εφές προχώρησε στην απόκτηση του Τόνι Ντάγκλας. Ο 31χρονος γκαρντ έχει πολυετή θητεία στο NBA, έχοντας αγωνιστεί σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σακραμέντο, Γκόλντεν Στέιτ, Μαϊάμι, Νέα Ορλεάνη, Μέμφις. Συνολικά σε 394 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε μία ύστατη προσπάθεια να ανατρέψει την κάκιστη αγωνιστική της εικόνα στη Euroleague, η Αναντολού Εφές προχώρησε στην απόκτηση του Τόνι Ντάγκλας.

Ο 31χρονος γκαρντ έχει πολυετή θητεία στο NBA, έχοντας αγωνιστεί σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σακραμέντο, Γκόλντεν Στέιτ, Μαϊάμι, Νέα Ορλεάνη, Μέμφις.

Συνολικά σε 394 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, είχε μέσο όρο 7,6 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν (2014-15) στην Κίνα με τους Τζιανγκσού Ντράγκονς, αλλά είναι η πρώτη φορά που έρχεται να παίξει στην Ευρώπη.

Ο Τόνι Ντάγκλας θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο β΄ γύρο της κανονικής περιόδου, που σημαίνει ότι λογικά θα κάνει το ντεμπούτο του με την Εφές απέναντι στον Παναθηναϊκό, στις 4 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις