Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αφιέρωμα των Ιταλών οπαδών της Ρόμα στον Κώστα Μανωλά
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα των Ιταλών οπαδών της Ρόμα στον Κώστα Μανωλά

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου «Τοίχος Μανωλάς: η αναγέννηση του Κώστα, ο ηγέτης που επέστρεψε». Αυτός είναι ο τίτλος μεγάλου αφιερώματος που έκανε η εφημερίδα «Romanista», των φίλων της Ρόμα και αναπαρήγαγαν τα ΜΜΕ στην Ιταλία. «Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα βήμα μακριά από την Ζενίτ, έτοιμη να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό για να ικανοποιήσει […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

«Τοίχος Μανωλάς: η αναγέννηση του Κώστα, ο ηγέτης που επέστρεψε».

Αυτός είναι ο τίτλος μεγάλου αφιερώματος που έκανε η εφημερίδα «Romanista», των φίλων της Ρόμα και αναπαρήγαγαν τα ΜΜΕ στην Ιταλία.

«Το περασμένο καλοκαίρι ήταν ένα βήμα μακριά από την Ζενίτ, έτοιμη να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό για να ικανοποιήσει την απαίτηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Τότε, όμως, δεν έγινε τίποτα και ο Έλληνας αμυντικός παρέμεινε στη Ρώμη. Πολλοί περίμεναν να βρουν έναν δυσαρεστημένο παίκτη, εξαντλημένο. Αλλά όχι.

Ο Κώστας απάντησε στο γήπεδο, επιβεβαιώνοντας ότι επικεντρώθηκε στη Ρόμα και -πάνω απ’ όλα- ότι ήταν εκεί με όλα τα συναισθήματά του. Και έδειξε πόσο σημαντικός είναι», γράφει χαρακτηριστικά.

«Την 1η Οκτωβρίου, κατά την αντικατάσταση στο τέλος του αγώνα Μίλαν-Ρόμα, χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Ρόμα, δείχνοντας ότι πλέον τους έχει κερδίσει ξανά», πρόσθεσε η ιταλική εφημερίδα.

«Ο Μόντσι από την πρώτη μας συνάντηση έδειξε ότι θέλει να με κρατήσει και εγώ ήθελα να μείνω. Έτσι, τα πράγματα τελείωσαν καλά», αναφέρει θυμίζοντας τις δηλώσεις του Κώστα Μανωλά, μετά την ανανέωσή του έως το 2022.

Την αγάπη του για τη Ρόμα επανέλαβε στο βίντεο των Χριστουγέννων, όπου βρίσκεται στην πρώτη σειρά με τον Φλορέντσι και τραγουδά «θέλω μόνο να είμαι μαζί σου».

Ο αρχηγός Ντε Ρόσι είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή είναι θεμελιώδης».

Έτσι κι αλλιώς, η αξία του Κώστα Μανωλά έχει ανέβει στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αφού σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα transfermarkt, φτάνει τα 30.000.000€.

Είναι βέβαια ο πιο ακριβός Έλληνας παίκτης και μάλιστα καταλαμβάνει την 17η θέση της κατάταξης με τους πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές στην ιταλική Serie A, ενώ στην Ρόμα βρίσκεται πίσω μόνο από τον Βέλγο Ναϊνγκολάν, που έχει αξία 40.000.000€.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις