Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μια συγκινητική αποκάλυψη: Πώς η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε “ζωή” σε θαυμάστριά της
LIFESTYLE

Μια συγκινητική αποκάλυψη: Πώς η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε “ζωή” σε θαυμάστριά της

Μία συγκινητική αποκάλυψη έκανε μία θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ μέσω του app «The Swift Life», εφαρμογής που δίνει τη δυνατότητα στους φαν της να συνομιλούν μαζί της , καθώς και να βλέπουν αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο. Η θαυμάστρια της τραγουδίστριας, ονόματι Στέφανι ανέφερε ότι, όταν ήταν έγκυος έμεινε άστεγη. Τότε η μητέρα της επικοινώνησε με […]

Μία συγκινητική αποκάλυψη έκανε μία θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ μέσω του app «The Swift Life», εφαρμογής που δίνει τη δυνατότητα στους φαν της να συνομιλούν μαζί της , καθώς και να βλέπουν αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.

Η θαυμάστρια της τραγουδίστριας, ονόματι Στέφανι ανέφερε ότι, όταν ήταν έγκυος έμεινε άστεγη. Τότε η μητέρα της επικοινώνησε με την τραγουδίστρια ζητώντας της να κάνει την κόρη της να νιώσει λίγο πιο ξεχωριστή σε συναυλία της στο Μάντσεστερ.

Η νεαρή κοπέλα συνομίλησε στο καμαρίνι με την Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έκανε μια κίνηση που της άλλαξε τη ζωή: της αγόρασε ένα σπίτι.
«Σκεφτόμουν πολύ καιρό να δημοσιοποιήσω αυτήν την ιστορία. Τελικά αποφάσισα να σας πω όλα όσα έκανε για μένα η Τέιλορ Σουίφτ εκείνη τη νύχτα. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζετε είναι πως για τους 8 μήνες της εγκυμοσύνης μου υπήρξα άστεγη. Για να μην τα πολυλογώ, το πρώτο μας διαμέρισμα χαρακτηρίστηκε ακατάλληλο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας και χάσαμε τα πάντα. Και σαν να μην φτάνει αυτό, εκείνη την περίοδο ο Μάθιου έχασε και την δουλειά του

Η μητέρα μου το είπε στην Τέιλορ και απλώς της ζήτησε να με κάνει να νιώσω λίγο ξεχωριστή σε μια συναυλία της στο Μάντσεστερ, που εγώ είχα σκοπό να πάω. Μετά το σόου η Τέιλορ μας πήρε πίσω στο καμαρίνι της κι εκεί μου είπε, “Στέφανι, είσαι στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό και ποτέ δεν μου ζήτησες τίποτα. Θα μπορούσες να μου μιλήσεις και να σε βοηθήσω. Αλλά δεν το έκανες. Η μαμά σου μου είπε…”. Μετά μου είπε πως ήθελε να μου επιστρέψει τα χρήματα του εισιτηρίου. Εκείνο που έκανε στην πραγματικότητα ήταν να μας βοηθήσει να αγοράσουμε ένα σπίτι και όσα χρειαζόμουν για το μωρό μου. Μου είπε, “Θέλω να μπορείς να απολαύσεις την κορούλα σου, να μην έχεις να ανησυχείς για όλα αυτά”»

«Εκείνη τη νύχτα μου έδωσε ένα χέρι βοηθείας και με σήκωσε από το έδαφος. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις εδώ και 12 χρόνια», έγραψε η Στέφανι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις