Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνεχίζονται οι τραγικές καταγγελίες για εργοδότες που παίρνουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζονται οι τραγικές καταγγελίες για εργοδότες που παίρνουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων

Καταγγελίες εργαζομένων έφθασαν στη ΓΣΕΕ για παρανομίες εργοδοτών οι οποίοι ναι μεν κατέβαλαν το δώρο των Χριστουγέννων στους υπαλλήλους τους για να μη διωχθούν ποινικά αλλά τους υποχρέωσαν να επιστρέψουν το χρηματικό ποσό στα ταμεία της εταιρείας. Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ εργαζόμενοι σε εργολάβο καθαρισμού μεγάλου συγκοινωνιακού φορέα της Βορείου Ελλάδας, εξαναγκάστηκαν να επιστρέψουν τον […]

Καταγγελίες εργαζομένων έφθασαν στη ΓΣΕΕ για παρανομίες εργοδοτών οι οποίοι ναι μεν κατέβαλαν το δώρο των Χριστουγέννων στους υπαλλήλους τους για να μη διωχθούν ποινικά αλλά τους υποχρέωσαν να επιστρέψουν το χρηματικό ποσό στα ταμεία της εταιρείας.

Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ εργαζόμενοι σε εργολάβο καθαρισμού μεγάλου συγκοινωνιακού φορέα της Βορείου Ελλάδας, εξαναγκάστηκαν να επιστρέψουν τον πρώτο μισθό και την αναλογία δώρου στο μαύρο ταμείο του εργοδότη.

Εμπορικά καταστήματα, εργολαβικές εταιρείες, ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, καταστήματα εστίασης – καφέ, κλπ, στη λίστα των high risk παραβατών.

Και πέρυσι oι εργοδότες έστελναν «μπράβους» να συνοδεύσουν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη του δώρου και να το επιστρέψουν στην εταιρεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις