Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απελευθερώνεται η επέκταση και ολοκλήρωση της λεωφόρου Κύμης
ΕΛΛΑΔΑ

Απελευθερώνεται η επέκταση και ολοκλήρωση της λεωφόρου Κύμης

Απελευθερώνεται με ειδική πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου η επέκταση και ολοκλήρωση της λεωφόρου Κύμης μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Η επέκταση της λεωφόρου ήταν από τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής, την οποία έθεσε στον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών. «Το έργο αποτελεί βασική ανάγκη για τη βόρεια Αθήνα και πρέπει να γίνει με σεβασμό στο […]

Απελευθερώνεται με ειδική πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου η επέκταση και ολοκλήρωση της λεωφόρου Κύμης μέχρι την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Η επέκταση της λεωφόρου ήταν από τις προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής, την οποία έθεσε στον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών και Υποδομών.

«Το έργο αποτελεί βασική ανάγκη για τη βόρεια Αθήνα και πρέπει να γίνει με σεβασμό στο περιβάλλον. Η ολοκλήρωσή του πρόκειται να τερματίσει την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας και να μειώσει διάσπαρτους κυκλοφοριακούς φόρτους ανακουφίζοντας και αναβαθμίζοντας περιοχές όπως το Μαρούσι, το Ηράκλειο, τη Νέα Ιωνία το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, τη Φιλοθέη, τη Μεταμόρφωση, την Λυκόβρυση και την Πεύκη», είπε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Καραμέρος, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη θετική εξέλιξη δήλωσε:

Αναφερόμενος στη στάση του Χρ. Σπιρτζη επί του αιτήματος της περιφερειακής Αρχής, έκανε λόγο για «ευήκοα ώτα» και υποσχέθηκε «στενή παρακολούθηση του έργου, ώστε να αποφευχθούν καθυστερήσεις».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις