Αθήνα

°C

Τρίτη

22

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνελήφθη ο Τάκης Ζώτος- Έσβηνε συνθήματα της Χρυσής Αυγής (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο Τάκης Ζώτος- Έσβηνε συνθήματα της Χρυσής Αυγής (pics)

Ο δικηγόρος, Τάκης Ζώτος, συνελήφθη επειδή… πιάστηκε να σβήνει με σπρέι συνθήματα της Χρυσής Αυγής στο Καρπενήσι. Ο κ.Ζώτος επισκέφτηκε το Καρπενήσι -τον τόπο καταγωγής της γυναίκας του- όταν είδε σε τοίχο στην είσοδο της πόλης γραμμένα συνθήματα της Χρυσής Αυγής μαζί με σβάστικες. Όπως δήλωσε στο news 24/7, αγόρασε σπρέι και πήγε να σβήσει […]

Ο δικηγόρος, Τάκης Ζώτος, συνελήφθη επειδή… πιάστηκε να σβήνει με σπρέι συνθήματα της Χρυσής Αυγής στο Καρπενήσι.

Ο κ.Ζώτος επισκέφτηκε το Καρπενήσι -τον τόπο καταγωγής της γυναίκας του- όταν είδε σε τοίχο στην είσοδο της πόλης γραμμένα συνθήματα της Χρυσής Αυγής μαζί με σβάστικες.

Όπως δήλωσε στο news 24/7, αγόρασε σπρέι και πήγε να σβήσει τα συνθήματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από την αστυνομία. Έγραψε μάλιστα “Έξω οι φασίστες από το Καρπενήσι”.

“Ο Δήμος κακώς άφησε τα συνθήματα τόσες μέρες και δεν τα έσβησε. Είναι στην είσοδο της πόλης και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Αυτά τα συνθήματα είναι ντροπή και προσβολή για όλους και ειδικά για το Καρπενήσι που κάηκε από τους ναζί. Το σπίτι που μένω κάηκε από τους ναζί.”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς σε τοίχο, και διέταξε να αφεθεί ελεύθερος λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας.

Να σημειωθεί πως ο κ. Ζώτος είχε διατελέσει δικηγόρος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις