Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αντιεξουσιαστές έκαναν κατάληψη σε γυμναστήριο για… προπονήσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιεξουσιαστές έκαναν κατάληψη σε γυμναστήριο για… προπονήσεις

Μια ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησαν κατάληψη σε γυμναστήριο στα Εξάρχεια και ξεκινούν άμεσα προπονήσεις πυγμαχίας. Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν μάλιστα σε ανάρτηση ειδικής αφίσας στο γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia, ανακοινώνοντας ότι αρχίζουν ανοιχτές προπονήσεις. Αρχικά, στο κατειλημμένο γυμναστήριο θα πραγματοποιούνται μαθήματα πυγμαχίας. Όμως, οι προπονήσεις αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλα αθλήματα. Χθες, ο χώρος […]

Μια ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησαν κατάληψη σε γυμναστήριο στα Εξάρχεια και ξεκινούν άμεσα προπονήσεις πυγμαχίας.

Οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν μάλιστα σε ανάρτηση ειδικής αφίσας στο γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου Indymedia, ανακοινώνοντας ότι αρχίζουν ανοιχτές προπονήσεις.

Αρχικά, στο κατειλημμένο γυμναστήριο θα πραγματοποιούνται μαθήματα πυγμαχίας. Όμως, οι προπονήσεις αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλα αθλήματα.

Χθες, ο χώρος ήταν ανοιχτός για γνωριμία, ενημέρωση και δήλωση ενδιαφέροντος για τα υπόλοιπα τμήματα που αναμένεται ότι θα λειτουργήσουν.

Σήμερα το απόγευμα και το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές προπονήσεις ενδυνάμωσης/πυγμαχίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις