Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Έναν εντελώς διαφορετικό Παναθηναϊκό θα δουν οι οπαδοί του από τις αρχές του 2018. Τα σενάρια αποχώρησης αρκετών παικτών, είτε μέσω μεταγραφών, είτε μέσω αποδεσμεύσεων, έχουν μπει σε πλήρη εφαρμογή και εντός των προσεχών ημερών, οι Γιακούμπα Σιλά, Όσκαρ Χίλιεμαρκ θα αποτελέσουν παρελθόν από τους «πράσινους». Οι δύο προαναφερθέντες έχουν […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Έναν εντελώς διαφορετικό Παναθηναϊκό θα δουν οι οπαδοί του από τις αρχές του 2018.

Τα σενάρια αποχώρησης αρκετών παικτών, είτε μέσω μεταγραφών, είτε μέσω αποδεσμεύσεων, έχουν μπει σε πλήρη εφαρμογή και εντός των προσεχών ημερών, οι Γιακούμπα Σιλά, Όσκαρ Χίλιεμαρκ θα αποτελέσουν παρελθόν από τους «πράσινους».

Οι δύο προαναφερθέντες έχουν παραχωρηθεί δανεικοί στο «τριφύλλι» από Ρεν και Τζένοα αντίστοιχα, ωστόσο, και με τη σύμφωνη γνώμη του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα διακοπεί άμεσα η διαδικασία του δανεισμού τους και θα επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν.

Αφενός μεν τα υψηλά συμβόλαια που πρέπει να καλύψει η διοίκηση έως το τέλος της περιόδου, εφόσον παραμείνουν στην ομάδα οι δύο παίκτες, αφετέρου δε, η αγωνιστική τους εικόνα, δεν επιτρέπουν στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τους διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας.

Παρελθόν αποτελεί και ο Χουλτ, ο οποίος κατέθεσε, μάλιστα, προσφυγή κατά του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις