Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Μπορούμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Μπορούμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ουσιαστικά μια απολογία, με πολλή αυτοκριτική, ήταν η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τσους Βιντορέτα για τον σημερινό αγώνα της Βαλένθια με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της Euroleague. Ο Ισπανός τεχνικός, εστίασε στους τραυματισμούς που έπληξαν τις «νυχτερίδες», επισημαίνοντας ωστόσο ότι έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη ο ίδιος, αλλά δήλωσε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ουσιαστικά μια απολογία, με πολλή αυτοκριτική, ήταν η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τσους Βιντορέτα για τον σημερινό αγώνα της Βαλένθια με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της Euroleague.

Ο Ισπανός τεχνικός, εστίασε στους τραυματισμούς που έπληξαν τις «νυχτερίδες», επισημαίνοντας ωστόσο ότι έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη ο ίδιος, αλλά δήλωσε αισιόδοξος για μια νίκη που θα δώσει ανάταση στην ομάδα του.

«Είναι ξεκάθαρο πως ως ομάδα δεν έχουμε κρίση εξαιτίας των αποτελεσμάτων, αλλά εξαιτίας των τραυματισμών εδώ και τρεις μήνες, οι οποίοι επηρεάζουν πρώτα τους φιλάθλους μας, επειδή αυτοί θέλουν συνεχώς νίκες, ύστερα τους παίκτες, επειδή χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και φυσικά τον προπονητή, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και βλέπει δύο βασικούς παίκτες του, τον Ντιό και τον Βίβες να τίθενται νοκ άουτ», σχολίασε ο Βιντορέτα για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του.

«Είναι μία πραγματικότητα που προκαλεί τις ήττες και από τις 2 Νοεμβρίου έχουμε 8 παίκτες που έχουν τραυματιστεί ή δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ξέρουμε ότι βιώνουμε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου και πρέπει όλοι μαζί να επιδιώξουμε μία νίκη στην Ευρωλίγκα, επειδή μόνο έτσι θα αποκτήσουμε ψυχολογία», συνέχισε.

Παρά τις απουσίες, ο Βιντορέτα εξέφρασε αισιοδοξία λέγοντας ότι «μπορούμε να νικήσουμε, εφόσον όλοι μας δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας. Με τη βοήθεια του κόσμου μας και λιγότερα λάθη από μένα.

Σίγουρα έχω κάνει περισσότερα λάθη από όσα θα ήθελα και είναι σίγουρο πως σε κάποια ματς δεν βοήθησα όσο θα έπρεπε τους παίκτες μου.

Πραγματικά πιστεύω πως μόνο αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε μία λύση που θα μας επιτρέψει να πετύχουμε τους στόχους μας στο πρωτάθλημα και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις