Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Tip για να διαρκούν πολύ περισσότερο τα κεριά σας
PLUS

Tip για να διαρκούν πολύ περισσότερο τα κεριά σας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνουμε τα απλά  κεριά ή και τα ρεσώ να διαρκούν πολύ περισσότερο χρόνο από ότι αναγράφεται σε κάθε συσκευασία. Αυτό είναι κάτι που αυτές τις μέρες θα μας φανεί πολύ χρήσιμο. Τοποθετήστε τα ρεσώ με την συσκευασία τους σε ένα καταψύκτη για μερικές ώρες περίπου 1-2 ώρες και θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα. Όσο τώρα για τα απλά κεριά […]

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνουμε τα απλά  κεριά ή και τα ρεσώ να διαρκούν πολύ περισσότερο χρόνο από ότι αναγράφεται σε κάθε συσκευασία. Αυτό είναι κάτι που αυτές τις μέρες θα μας φανεί πολύ χρήσιμο.

Τοποθετήστε τα ρεσώ με την συσκευασία τους σε ένα καταψύκτη για μερικές ώρες περίπου 1-2 ώρες και θα δείτε απίστευτα αποτελέσματα.

Όσο τώρα για τα απλά κεριά στο σπίτι μπορούμε να τα τοποθετήσουμε στην κατάψυξη μας για 30 λεπτά  και αν κόψουμε το 1/3 του φιτιλιού του κεριού θα διαρκεί ακόμα περισσότερο.

Πολλές φορές υπολείμματα του κεριού μένουν στα κηροπήγια με αποτέλεσμα να μην βγαίνουν εύκολα.

Αντί να τα τρίβετε με το μαχαίρι, τοποθετήστε το κηροπήγιο στην κατάψυξη  2-3  ώρες  και μετά θα δείτε ότι είναι πολύ εύκολο να βγει με ένα απλό χαρτί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις