Αθήνα

°C

Κυριακή

13

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χειρουργοί αφαίρεσαν 152 καρφιά από το στομάχι γυναίκας
ΚΟΣΜΟΣ

Χειρουργοί αφαίρεσαν 152 καρφιά από το στομάχι γυναίκας

Άναυδοι έμειναν οι χειρουργοί νοσοκομείου στη κοντά στη λίμνη Βαϊκάλη όταν έκαναν ενδοσκόπηση σε μια 74χρονη Ρωσίδα που παρουσίαζε ψηλό πυρετό. Στο στομάχι της βρήκαν καρφιά, βίδες, εξαρτήματα κατσαβιδιών, μια ασημένια αλυσίδα κι άλλα μεταλλικά αντικείμενα -συνολικά 152! Η γυναίκα εισήχθη κατεπειγόντως στο χειρουργείο του νοσοκομείου της Ουλάν Αντέ, περίπου 100 χλμ νοτιοανατολικά της λίμνης […]

Άναυδοι έμειναν οι χειρουργοί νοσοκομείου στη κοντά στη λίμνη Βαϊκάλη όταν έκαναν ενδοσκόπηση σε μια 74χρονη Ρωσίδα που παρουσίαζε ψηλό πυρετό.

Στο στομάχι της βρήκαν καρφιά, βίδες, εξαρτήματα κατσαβιδιών, μια ασημένια αλυσίδα κι άλλα μεταλλικά αντικείμενα -συνολικά 152! Η γυναίκα εισήχθη κατεπειγόντως στο χειρουργείο του νοσοκομείου της Ουλάν Αντέ, περίπου 100 χλμ νοτιοανατολικά της λίμνης Βαϊκάλης, στη Ρωσική Δημοκρατία της Μπουργιατίας κοντά στη μεθόριο της χώρας με τη Μονγκολία.

Σύμφωνα με τον χειρουργό Μπουλάτ Σομπόλοφ τα αντικείμενα αυτά ζύγιζαν πάνω από ένα κιλό κι είχαν ήδη αρχίσει να οξειδώνονται, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκονταν για αρκετό διάστημα στο στομάχι της ηλικιωμένης γυναίκας. Η επέμβαση πέτυχε κι η ασθενής, που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της, νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Συγγενείς της αποκάλυψαν στους γιατρούς πώς βρέθηκαν τα ξένα αντικείμενα στο στομάχι της, αλλά οι τελευταίοι αρνήθηκαν να μιλήσουν στα ΜΜΕ επικαλούμενοι «ηθικούς λόγους». Η ασθενής νοσηλεύεται τώρα στην ψυχιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις