Αθήνα

°C

Τρίτη

19

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έμπουε: Μετά την κραυγή απόγνωσης, ήρθε η “σωτηρία”…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έμπουε: Μετά την κραυγή απόγνωσης, ήρθε η “σωτηρία”…

Η συνέντευξη του, στην οποία παραδεχόταν ότι σκέφτηκε και σκέφτεται να αυτοκτονήσει, τάραξε τους πάντες. Τουλάχιστον είχε ένα καλό αποτέλεσμα για τους Έμπουε καθώς θα του ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή του από ένα άλλο πόστο, πάντα σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τελικά η Γαλατάσαραϊ πρότεινε στον Έμπουε πόστο προπονητή στις […]

Η συνέντευξη του, στην οποία παραδεχόταν ότι σκέφτηκε και σκέφτεται να αυτοκτονήσει, τάραξε τους πάντες. Τουλάχιστον είχε ένα καλό αποτέλεσμα για τους Έμπουε καθώς θα του ανοίξει μια νέα σελίδα στη ζωή του από ένα άλλο πόστο, πάντα σε σχέση με το ποδόσφαιρο.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι τελικά η Γαλατάσαραϊ πρότεινε στον Έμπουε πόστο προπονητή στις ακαδημίες της σε μια προσπάθεια της να τον βγάλει από το τέλμα.

«Ακούσαμε τα κακά νέα για τον Έμπουε στα αποδυτήρια, με ενημέρωσαν εκεί . θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τον φίλο μας», τόνισε ο Φατίχ Τερίμ. Αγγλική ιστοσελίδα απευθύνθηκε στον Έμπουε ζητώντας του να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές…

«Θα ήμουν πολύ χαρούμενος εάν ο Τερίμ μου έδινε ένα τέτοιο πόστο στη Γαλατά. Ο Φατίχ είναι σαν πατέρας για εμένα, τον αγαπώ πάρα πολύ, θα έκανα τα πάντα για εκείνον γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ», ανέφερε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις