Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ξετρύπωσαν καταζητούμενο για ανθρωποκτονία από… λαγούμι!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξετρύπωσαν καταζητούμενο για ανθρωποκτονία από… λαγούμι!

Του Πέτρου Καρσιώτη Ξεπερνά τη φαντασία η ευρηματικότητα 62χρονου καταζητούμενου για ανθρωποκτονία, στη Λάρισα. Τον έψαχναν οι αστυνομικοί πέντε με έξι μήνες σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο χωρίς αποτέλεσμα. Είχε σκάψει… λαγούμι στον τοίχο Τον βρήκαν τελικά κρυμμένο μέσα σε μία αυτοσχέδια κρύπτη που είχε σκάψει πίσω από το έπιπλο της κρεβατοκάμαρας, εκμεταλλευόμενος ότι […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ξεπερνά τη φαντασία η ευρηματικότητα 62χρονου καταζητούμενου για ανθρωποκτονία, στη Λάρισα.

Τον έψαχναν οι αστυνομικοί πέντε με έξι μήνες σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο χωρίς αποτέλεσμα.

Είχε σκάψει… λαγούμι στον τοίχο

Τον βρήκαν τελικά κρυμμένο μέσα σε μία αυτοσχέδια κρύπτη που είχε σκάψει πίσω από το έπιπλο της κρεβατοκάμαρας, εκμεταλλευόμενος ότι η πλάτη έκρυβε τα ίχνη  του… λαγουμιού!

Πληροφορίες από τη Λάρισα αναφέρουν ότι ο εντοπισμός του καταζητούμενου για να εκτίσει και το υπόλοιπο ποινής για ανθρωποκτονία, έγινε στο σπίτι του, στη Γιάννουλη Λάρισας.

Απέκλεισαν τη γύρω περιοχή

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας, παρουσία δικαστικού  έκαναν έφοδο στο σπίτι του 62χρονου,  αποκλείοντας τη γύρω περιοχή, κάνοντας παράλληλα ελέγχους και σε άλλα σπίτια.

Για να διαπιστώσουν έκπληκτοι ότι ο 62χρονος, μέλος οικογένειας που έχει κατηγορηθεί για πολλά αδικήματα στο παρελθόν, κρυβόταν σε μια ειδική κρύπτη που είχε φτιάξει σε τοίχο υπνοδωματίου που χρησιμοποιούσε ως ξενώνα.

Αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και μπήκε στην τρύπα

Ο 62χρονος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία της αστυνομίας στη γειτονιά, κρύφθηκε στην κρύπτη αλλά  οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί νωρίτερα για την παρουσία του στο σπίτι.

Έτσι, σε πρώτη φάση,  δεν πίστεψαν  τη γυναίκα που τους άνοιξε την πόρτα, λέγοντας ότι είναι μόνη της και πως ο καταζητούμενος απουσιάζει.

Έψαχναν ένα- ένα τα δωμάτια του σπιτιού

Εντείνοντας λοιπόν την έρευνά τους οι αστυνομικοί, αναζητούσαν τον χώρο που κρυβόταν ο 62χρονος στο εσωτερικό του σπιτιού, ψάχνοντας ένα προς ένα τα δωμάτια του σπιτιού.

Με το μυαλό στην… ντουλάπα του Παλαιού Φαλήρου

Έχοντας υπ όψιν τους και την… ντουλάπα στην οποία κρύφτηκε για ώρες ένας από τους δράστες ληστείας στο Παλαιό Φάληρο, μετακινούσαν  από χαλιά μέχρι έπιπλα, καρέκλες και άλλα έπιπλα.

Έφθασαν και στο υπνοδωμάτιο που χρησιμοποιείτο  ως ξενώνας.

Μετακίνησαν και την κρεβατοκάμαρα

Εκεί μετακίνησαν  την κρεβατοκάμαρα και βρήκαν τον 62χρονο να είναι κρυμμένος στην κρύπτη.

Αφού ξεπέρασαν την αρχική έκπληξη, τον… ξετρύπωσαν και τον συνέλαβαν.

Εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία

Ο συλληφθείς  εξέτιε  ποινή φυλάκισης για ανθρωποκτονία, άλλα  πριν από χρόνια  είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ποινή φυλάκισης και για άλλο αδίκημα

Στο μεσοδιάστημα, με αφορμή άλλο αδίκημα και με νεότερη δικαστική απόφαση, του επιβλήθηκε νέα ποινή φυλάκισης με αποτέλεσμα, να εκδοθεί διάταξη για τη σύλληψή του από τον Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας και για να εκτίσει το υπόλοιπο της προηγούμενης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις